E2r

Hvordan bygge en flytende gulv for et platestudio

Lydstudioer trenger riktige akustikk for perfekt lyd innspilling og miksing. Uten den, musikken bare ikke høres rett. Å ha et flytende gulv er avgjørende for denne. Plassen mellom skapt ved å heve gulvet er isolert slik at det beskytter mot lyder som kommer fra under og bidrar til å døyve lyden inne i rommet. Det kan være litt kostbar, men det er uklokt å drive et platestudio uten flytende gulv. Her er hvordan å bygge en flytende gulv for et platestudio:

Hvordan bygge en flytende gulv for et platestudio. Fastsettelse av neopren stabler og isolasjon.
Hvordan bygge en flytende gulv for et platestudio. Fastsettelse av neopren stabler og isolasjon.
  • Monter materialene. Her er listen over ting du må tilegne seg for å bygge en flytende gulv for platestudio: Neopren padding, kryssfiner, gips, parkett, isolerende materiale, en tape måleinstrument, tinn klipp, tynner, kontakt sement, en så og et verktøy kniv.
  • Neopren polstring. Du trenger for å forberede neopren polstring ved å kutte dem opp i firkanter. Bruk tinn klipp for dette og hver rute skal måle 2 inches på hver side. Polstringen vil bli brukt for å støtte den flytende gulv. Du trenger for å få målinger av gulvet for å finne ut hvor mye kryssfiner, parkett og gips du kommer til å trenge. Etter det, må du komme opp med den totale vekten som skal støttes slik at du vet hvor mye neopren polstring for å bruke. Din neopren polstring kan støtte opp til 15 pounds per kvadrat. Rense polstring med maling tynnere slik at det er lettere for dem å forholde seg til hverandre ved hjelp av sement.
  • Fastsettelse av neopren stabler og isolasjon. Jevnt plass ut neopren polstring stabler rundt gulvet. I mellomrommet mellom stabler, setter du isolasjonsmateriale. Bruk din verktøy kniv til å kutte isolasjonen rundt stabler fordi isolasjonen må være lavere enn stabler slik at det ikke berører den flytende gulv.
  • Bygge gulvet. Sørg for at hver type tre er av samme størrelse. Ta din kryssfiner og kutte det ned til riktig størrelse. Det bør passe over hele gulvet fra vegg-til-vegg. Det er ikke nødvendig å bruke noen lim. Alt du trenger å gjøre er å legge det over neopren polstring. Gips laget er neste. Det må være 5/8-inch tykk. Fest den til kryssfiner med gips skruer. Legge et lag av kryssfiner over gips. Fester den til tørrmur rundt kantene med skruer. Legg det siste laget av hard etasje over det andre laget av kryssfiner.
  • Sikkerhetstips. Bruke tykke gummi-såler støvler mens vandre rundt gulvet slik at du er beskyttet mot negler og skarpe gjenstander i tilfelle du tråkker på dem. Ikke press deg selv bære tunge gjenstander. De fleste lydstudioer har ikke windows, så sørg for at du åpner døren, slik at du har tilstrekkelig ventilasjon.

Det vil ta mye tid og arbeidskraft, men det kan gjøres

Det vil ta mye tid og arbeidskraft, men det kan gjøres. En flytende gulv i studio løser akustikk problemer og bidrar til å lydisolerte innspillingen rom. Følg trinnene ovenfor, og du vil også være i stand til å bygge din egen flytende gulv.