E2r

Hvordan bygge en balkong

Hvis du er lei med måten huset ser ut fra utsiden

Hvis du er lei med måten huset ser ut fra utsiden, og bygge en balkong kan være det riktige valget for deg. Ved å legge en balkong til huset ditt, vil utseendet på huset endres vesentlig. Det nye utseendet vil være mer attraktivt og vil legge klasse og stil. Bygge en balkong kan virke som om det ville være utfordrende med mange alternativer å vurdere, men å følge noen enkle trinn vil gjøre prosjektet lett å fullføre.

Hvordan bygge en balkong. Hvis du er lei med måten huset ser ut fra utsiden.
Hvordan bygge en balkong. Hvis du er lei med måten huset ser ut fra utsiden.

Trinn 1: En av de viktigste trinnene er å få de nødvendige materialer. Når du bygger en balkong du vil trenge: trykkimpregnert trelast, en drill treskruer, tre lim eller lim, bolter, en sag, en snekker torg, nivå, og et målebånd. Disse essensielle vil hjelpe deg på veien.

Trinn 2: Dette trinnet består av å designe balkongen

Trinn 2: Dette trinnet består av å designe balkongen. Det første er å vurdere størrelsen på balkongen sammen med treslag ville best passer prosjektet. Når du bygger en utendørs balkong, er det best å bruke trykkimpregnert trevirke. Denne typen tre vil holde opp best og er laget for å tåle vær og vind. Når balkongen er utformet, er det på tide å gå til en lokal jernvarehandel og kjøper alt av utstyr og materialer nødvendig.

Trinn 3: Med alt kjøpt, kan du begynne å installere balkongen. Til å begynne, kutte tre og gulvbjelker til de ønskede målinger basert på design. Når disse er kuttet, spiker biter og fest dem på plass med bolter. Disse brikkene vil fungere som støtte for sub gulvet, så det er viktig at de er ekstremt sikre med bolter. For best resultat bør boltene være minst seks inches.

Trinn 2: dette trinnet består av å designe balkongen. Trinn 5: I dette trinnet.
Trinn 2: dette trinnet består av å designe balkongen. Trinn 5: I dette trinnet.

Trinn 4: Når støtter er installert, kan du begynne å installere undergulvet. For å installere dette, må du bruke kryssfiner. Begynn å legge sub gulvet og fest den med begge skruer og lim.

Trinn 5: I dette trinnet

Trinn 5: I dette trinnet vil du være å bygge og installere rekkverk i undergulvet. Før du starter, må du kontrollere at hjørnet støtten innlegg er sikret. Når de er sikre, kutte rekkverk i ønsket størrelse. Deretter plasserer hånden jernbane inn i støttene og sikre dem.

Trinn 6: Bruk alle typer utendørs gulvmaterialet

Trinn 6: Bruk alle typer utendørs gulv materiale, kan du nå installere gulvet. Plasser materialet på toppen av undergulvet og sikre det på plass. Når dette trinnet er fullført, skal din balkong ser flott ut. Du kan legge til noen personlige finpuss, for eksempel flekker eller male balkongen. Når personlige preg er ferdig, kan du beundre arbeidet ditt og planlegge din neste byggeprosjekt!