E2r

Hvordan bygge din egen kjeller

Forutsatt at du allerede har en kjeller som er muggen

Forutsatt at du allerede har en kjeller som er muggen, moldy, fuktig, og ganske skremmende, det er mange ideer du kan utforske for å konvertere dette hiet av antikken og tungsinn inn i et område som er nyttig og ganske morsomt. Du kan konvertere kjelleren til et verksted, en biljard hall, din egen personlige bar, eller en enkel kontor ved å rense den opp og bygge den som en funksjonell område. Her er noen ting å tenke på for den aktuelle jobben.

  • Rengjør det første. Alright, kanskje du har noen ideer i tankene om hva du skal gjøre med kjelleren din, men disse kan være et åpent spørsmål hvis du ikke komme ned og skitne først. Ransake gjennom kjelleren og fjerne alle ting lagret der at du ikke trenger noe mer. Når det er gjort, ta med en mopp, en bøtte med vann, og en kost og begynne å rydde huset. Det kan være lurt å lage en fin vann og eddik rengjøringsmiddel for å skrubbe molds og mugg som har akkumulert over år med forsømmelse også. Når alt er i orden, kan du nå gå videre med dine grand design for å gjøre dette en gang dystre hjørnet av huset ditt til noe du eller din familie kan begynne å nyte.
  • Bestem hva du vil gjøre. Så snart kjelleren er klart, rent, og lukter friskt, bestemme hva du vil gjøre med det. Det er bokstavelig talt hundrevis av tilgjengelige alternativer nemlig konvertere den til et videospill og multimedia den komplett med de nyeste spillkonsoller, en stor flatskjerm-TV, og vintage flipperspill. Hvis dette ikke er din kopp te, så vil du kanskje å forvandle området til et verksted, et fint hjemmekontor, eller en enkel gjestesoverom. Vel, det er helt opp til deg så bestemmer nå. Du må kanskje diskutere det med din kone og barn først skjønt. Så snart du får grønt lys, begynne å utvikle dine planer.
  • Male og gjøre om. Undersøke kjelleren og vurdere hva du trenger for å konvertere den til noe mer tiltalende og funksjonell. First off, reparere og male veggene basert på temaet du bestemt deg for. Dersom gulvene og tak virker litt snusket, og deretter vurdere å ansette en entreprenør til å gjøre om dem. Legge isolasjon i veggene er en annen ting å tinker med som de fleste kjellere ikke er godt isolert. Kanskje litt av elektrisk ledningsoppsett kan være et alternativ i tillegg. I alle fall bestemme dine behov og leie en entreprenør til å gjøre det for deg. Hvis du tror du kan gjøre det selv, så gå for det.
  • Pynt til helvete ut av det. Når vegger, gulv, tak og andre aspekter av kjelleren har blitt renovert og refinished, begynne å måle dimensjonen av rommet. Bruke målingene som grunnlag for shopping og kjøpe mange møbler og utstyr du trenger. Sørg for å legge til fin belysning til å konvertere denne gamle, mørke og muggen plass til noe verdig din fornøyelse. Dette er faktisk den morsomme delen av prosessen siden du skal lage ditt tema kommer til å realiseres.
Hvordan bygge din egen kjeller. Rengjør det første.
Hvordan bygge din egen kjeller. Rengjør det første.

Som du fullføre konverteringen, legger den siste finpussen og innvie det nye rommet med en liten fest eller feiring komplett med mat og drikke. Inviter dine venner til salongen rundt og nyte stedet.