E2r

Hvordan bruke mobil lagring

På et tidspunkt

På et tidspunkt, hvis du hadde for mye ting og ikke nok plass til å sette det hele i, måtte du finne en lokal lagring skur, signere en år lang kontrakt for lagringsplass, bestikke en venn som eide en lastebil for å hjelpe og laste det hele opp og fysisk flytte den til kaste deg selv. Ikke bare kan det være en reell smerte koordinere aktiviteter og flytte det hele, men også det var svært få kunder alternativer hvis du hadde en unik lagringsbehov. Alle som har endret seg de siste ti årene.

Hvordan bruke mobil lagring. Heavy duty stålkonstruksjon.
Hvordan bruke mobil lagring. Heavy duty stålkonstruksjon.

Mobil lagringsmuligheter har besvart kundenes udekkede behov. Disse mobile lagringsmuligheter er lagring pods eller enheter som kan være så liten som et kjøleskap boks eller like stor som en full-lengde trailer, men leveres fysisk til en kundes plassering. Disse enhetene kan omfatte følgende egenskaper:

  1. Heavy duty stålkonstruksjon. Fordi disse mobile lagringsenheter er ikke på en miljømessig kontrollert område, de er vanligvis laget med heavy duty stål og forsterket dører, tak og kanter. De er laget for å tåle all slags vær og motstå ytre skader.
  2. Sikkerhet. Sikkerhet er av største betydning for alle lagre sine varer. Mange av disse mobile lagringsenheter har mer enn bare en lås og nøkkel system. Ofte er det en sikker lås, en heavy-duty stål låse armen og selv alarmsystemer og video alternativer for kundens beskyttelse.
  3. Flere valg. Mobile lagringsenheter trenger ikke å bli holdt på kundens eiendom på ubestemt tid. Mange bedrifter har et sentrallager beliggenhet og vil transportere lagring pod tilbake til lageret for sikker oppbevaring. Hvis en kunde ønsker bare å redusere behovet for å bestikke en venn med pizza og øl for bruken av sin lastebil, er dette valget av off-eiendom lagringsplasser en primær salgsargument.
  4. Tilpasset design. Selv om mange lagringsenheter er standardiserte størrelser - for eksempel 10, 20 eller 40 fot lagring pods - når en kunde har et unikt behov, kan de mobile lagring selskapene skape en enhet som er designet til alternative spesifikasjoner. De kan være bygget for å passe stort utstyr, landbruksmaskiner og lignende.
  5. Praktisk. Det er svært få tidsfrister eller begrensninger lagt på de mobile enhetene. Når en kunde ønsker å flytte noen elementer til lagring, kan det pod ligge på kundens sted for så lenge som det tar å fylle enheten. Kundene trenger ikke å forhaste flytteprosessen bare for å møte et selskaps tidsplaner. De kan fylle beholderen i en dag eller i noen uker uten uønskede kostnader.
  6. Klima-kontrollert og isolert. Akkurat som en mobil klasserom kan ha et klimaanlegg eller oppvarming enhet, kan mobile enheter være utstyrt med klimakontroll funksjoner. Den klimakontroll i disse typer mobile enheter er ofte ikke så høy kvalitet som man ville få på en sikker lager, men er god nok til å dekke kundens behov for isolasjon eller luft kontroll.

Hvis du er interessert i mobile lagringsenheter og tror det er svaret på ditt behov, rett og slett starte med å definere din nåværende behov. Tenk på hva du skal lagre, hvor lenge du trenger å lagre det, hvilken type sikkerhet du trenger, der du ønsker å holde enheten, og hvor ofte du ønsker å få tilgang til innholdet. Deretter gjøre noen søk i gule sider eller på nettet for å finne lokale bedrifter, og begynne å kontakte dem for å finne den som passer best til dine behov.

På et tidspunkt. Sikkerhet.
På et tidspunkt. Sikkerhet.

Lagringsmuligheter har kommet langt de siste ti til tjue år. Kunder har nå flere alternativer knyttet til komfort, sikkerhet og aktualitet. Når det kommer til mobile enheter, kan kunden få så mange unike muligheter så de kan betale for. Og kostnadene er ikke alltid så høy heller. Konkurransen blant lagring selskaper holder kostnadene akseptable og utvalget av funksjoner høyere.