E2r

Hvordan bruke et teppe rake

Tepper umiddelbart krydrer en kjedelig plass. Sprut av farge og intrikate design legger så mye detaljer som holder et rom interessant.

Men tepper krever viss innsats for å opprettholde, spesielt hvis du har vegg-til-vegg-tepper installert, og hvis du har kjæledyr inne i huset. Bortsett fra den vanlige sjampo, vil du også finne et teppe rake svært nyttig.

Et teppe rake er ikke så vanlig hvis du har en relativt liten teppe hjemme. Men for business kontorer og boliger som har store og lange tepper, er dette et meget funksjonelt verktøy som kan brukes hånd i hånd med en støvsuger. Teppe raker ligne vanlige raker du bruker i din hage, er det bare annerledes slags nylon fiber den har.

Hvis du betaler for teppe renere tjenester

Hvis du betaler for teppe renere tjenester, er det nyttig å vite at de også bruker teppe raker. Så i stedet for å ansette sine tjenester, vil du kunne spare mye ved å kjøpe din egen teppe rake og rense teppet selv. Det er enklere enn du tror. Her er noen tips om hvordan du bruker et teppe renere.

Hvordan bruke et teppe rake. Bruker av et teppe rake.
Hvordan bruke et teppe rake. Bruker av et teppe rake.
  • Velg et teppe rake. Det finnes flere modeller og størrelser for teppe raker. Profesjonelle teppe groomers bruker raker så stor som 18 inches. For bruk hjemme, kan du bruke det samme for virkelig store tepper, eller du kan velge for mye mindre versjoner. Velg en merkevare med en god kvalitet, spesielt hvis du planlegger å bruke det på lang sikt. Spør salgsrepresentant hvilket merke han kan anbefale.
  • Bruker av et teppe rake. Selv om en støvsuger er svært nyttig i rengjøring av tepper, kan det ikke få skitt løs fra noen tråder. Det kan heller ikke kjemme tråder av teppet og fjerne floker ligner en rake. Dette er også spesielt nyttig ved rengjøring et vått teppe.
  • Rake teppet. Før du bruker vakuum, ta ut teppet rake og gå gjennom hele teppet overflaten. Observere ett slag for hele teppet og deretter gå gjennom det igjen på en annen retning. Dette vil løsne teppet tråder og få skitt ut fra skjulte steder.
  • Støvsug teppet. Få vakuum ut og begynne å gå gjennom teppet som du vanligvis gjør. Observere samme slaglengde for hele teppe overflaten å organisere de tråder eller fibre på samme måte.
  • Rake igjen. Raking teppet etter støvsuging det vil gi den en god som ny look. Du kan spray tørr teppe sjampo for å gjøre det lukter friskt som en siste finishen.

Rensingen er veldig enkelt

Rensingen er veldig enkelt. Du kan spare mye penger rengjøring og vedlikehold teppet selv. Du kan få teppet renere tjenester bare når det er nødvendig. Eksempel på som er når bli kvitt gjenstridige flekker.

Teppe raker ikke altfor vanlig, så du må kanskje se etter en butikk nær deg som selger vaktmestertjenester forsyninger. Hvis du brukte for å få teppe grooming tjenester, kan du spørre dem hvor de kjøper sine rake også.