E2r

Hvordan bruke et kjøkken tidtaker å fokusere rengjøring

"Jeg kjører ut av tid og det er så mye å gjøre" er en mye hørt refreng, spesielt i en travel husmor dag. Vel, får organisert at hjelper, men så er det at man noe som er en stor hjelp når vi trenger hjelp til å få fokus på våre aktiviteter. Jeg snakker om kjøkkentimer her som blant annet kan også være en stor hjelp i å bringe fokus til rengjøring. Nå hvordan hjelper de? Nedenfor finner du måter som et kjøkken tidtaker kan brukes til å fokusere på dine rengjøringsbehov husarbeid.

Trinn 1

Rengjøring er ikke en gledelig aktivitet for å være involvert i for de fleste av oss, og gjør det over lengre tid, spesielt boliger som har småbarn og pre-schoolers. Barn er like Joy-gi så work-skaper og kan spesielt være en belastning på våre mentale ressurser. En timer bidrar til å sikre at din rengjøring blir gjort i korte strømmoduler, ved å gi deg en mental mål som er oppnåelig og ikke frustrerende. Derfor etterbehandling rengjøring del innen den fastsatte tiden gir deg en følelse av prestasjon og gir også en drivkraft for neste modul.

Trinn 2

Hvordan bruke et kjøkken tidtaker å fokusere rengjøring. Rengjøring.
Hvordan bruke et kjøkken tidtaker å fokusere rengjøring. Rengjøring.

Bryte rengjøring aktivitet i oppnåelig deler, ikke bare hjelper deg å komme gjennom til "BIG Finish", men kan også brukes til å involvere barna - som oppmerksomhet og interesse spenn blir mindre enn de vanlige voksne - i trinn deres mot å ta på seg ansvar med disse mindre mål. Disse små voksne vil også lære å bære sin bit og vil liker det når det tar tonen i et spill - Stilt, opptatt handling og tidtakeren går av signaliserer en seier! Dette er også en leksjon i bedre tid ledelse, hvor de kan innse at enkelte aktiviteter tar mindre tid enn de hadde beregnet, og dermed spart tid, og dette kan frembringe en følelse av selvtillit verdt. Ikke glem huset ditt er å bli renset midt i alt dette læring.

Trinn 3

Når man har mye rengjøring å gjøre, det er stor sjanse for at vi blir så involvert i det, at vi bli sugd inn i detaljerte rengjøring av en del eller område av huset. Du vet refrenget ", mens jeg er på dette, kan jeg like godt gjøre dette også". Selv om dette er bra når det er bare ett område å gjøre, er det ikke gode nyheter når hele huset venter på å bli renset. Timeren setter fokus til vår aktivitet da - at vi distribuerer vår tid på en rettferdig måte å gjøre hele huset rimelig ren snarere enn ett rom squeaky ren.

Trinn 4

Angi et tidspunkt tvinger hjernen din til å bestemme den mest prioriterte rengjøring og også den mest virkningsfulle. Dermed en ikke vil kaste bort tid på å fjerne halvparten døde urt fra kjøkkenet vinduskarmen, men vil flytte for å rense vasken og få skitne retter i oppvaskmaskinen.


Trinn 1. Når man har mye rengjøring å gjøre.
Trinn 1. Når man har mye rengjøring å gjøre.

Timeren hjelper deg å se frem til det kommer av som du kan få pause - ta en kopp te, lese et magasin, etc. Det øker verdien av din pause, som du føler du har fortjent det uten at irrasjonelle følelsen av skyldfølelse som en rotete hjemme noen ganger gir. Fjerne stress ut av renhold din - husk timeren er på din side!