E2r

Hvordan bruke en magnesium etterbehandling murskje

Den magnesium etterbehandling murskje er et verktøy som brukes av de fleste bygningsarbeidere å fullføre en betongplate. De bruker magnesium sparkel for å gjøre betongen glatt mens den ennå er våt, slik at overflaten er flat når betongen tørker. Det er også svært ofte brukt i utbygginger fordi det er veldig enkelt å bruke og veldig hendig.

Selv om magnesium fiske sparkel er bare ett stykke hånd verktøy, gjør sin seighet det tåler slitasje av vanlig bruk. På grunn av sparkelen holdbarhet, bygge fagfolk synes det er en svært effektiv verktøy. Å vite hvordan du bruker den riktig, her er noen retningslinjer.

Lag en molder for betong ditt

Hvordan bruke en magnesium etterbehandling murskje. Lag en molder for betong ditt.
Hvordan bruke en magnesium etterbehandling murskje. Lag en molder for betong ditt.

Lag en molder for betong ditt. Dette molder vil bli brukt til å forme betongen, men det er viktig at du har et armeringsjern allerede på plass. Armeringsjern vil holde betongen på plass. Armeringsjern er metallstenger som klamrer seg sammen for å sikre at den ønskede formen opprettholdes. For molder, kan du bruke skogen skrap skogen særlig så det vil ikke være dyrt.

Bruk avretter flate eller glatte overflaten av betongen etter at den er strømmet. Det kan også være din hjelp i utjevning overflaten. Dette gjøres ved å skjære ned den overskytende fuktighet på betongen for å bringe den øvre overflate inn i sin riktige karakter, og å glatte den ut. Overflødig fuktighet kan påvirke utfallet av betong som er grunnen til at det må bli fjernet.

Bruk magnesium etterbehandling sparkel for å glatte betongen. Ettersom betong er sammensatt av sten-og sand pluss sement, vanligvis steinen blir synlig på overflaten. Å avgjøre det og få opp sand til overflaten, bruker magnesium etterbehandling murskje. Kontroller at forkanten av etterbehandling murskje er opp for ikke å få hull på betongen. Legging det peker nedover kan chip overflaten av betong. Hvis dette skjer, må du gjenta prosessen på nytt. En magnesium etterbehandling murskje er lettere enn et stålbrett, slik det vil lett passere over overflaten.

Lag en molder for betong ditt. Bruk avretter flate eller glatte overflaten av betongen etter at den er strømmet.
Lag en molder for betong ditt. Bruk avretter flate eller glatte overflaten av betongen etter at den er strømmet.

Bruk stålsparkel i etterbehandling betong. Før betongen begynner å bosette og støtte lav vekt, bruker stål sparkel for å glatte overflaten. Bladene på sparkelen vil gjøre smoothening av overflaten enklere for deg.

La det tørke betongen natten eller lenger

La det tørke betongen natten eller lenger. Jo lenger du gjør betongen avgjøre bedre å unngå sprekk flater i fremtiden. Vanligvis noen årsaker til dette oppstår på grunn av ikke riktig eller korrekt å la betongen tørr. Så pass på å ikke sette noe på overflaten før du er helt sikker på at det allerede er tørt.

Alltid være forsiktig i å bruke magnesium sparkel siden du kommer til å bruke den på våt betong. Du kan ikke endre utfallet eller gjøre produktet når det har tørket opp. Husk utfallet av betong avhenger av hvor behendig deg bruke magnesium etterbehandling murskje. Riktig søknad gir bedre resultater så bruk magnesium sparkel nøye og ordentlig.