E2r

Hvordan bruke en konkret avrettingsmasse

En Avretteren en skreddersydd bord

En Avretteren en skreddersydd styret, som er flat og jevn, som brukes til å jevne ut betong når det har allerede blitt satt på et område. Det er også brukt til å hjelpe når utjevning ut gips. To eller flere personer er pålagt å arbeide med underlaget når utflating en betongoverflate. Når betongen er strømmet og har blitt spredt over hele området, kan underlaget begynne å gjøre jobben sin. Her er fremgangsmåten for å følge når du bruker en avrettingsmasse.

Hvordan bruke en konkret avrettingsmasse. Velge påstøpen styret å bruke.
Hvordan bruke en konkret avrettingsmasse. Velge påstøpen styret å bruke.
  • Velge påstøpen styret å bruke. Avrettingsmassen brettet du må bruke bør være en som er lengre ved et par meter enn pour bredde. Oftere enn ikke, er dimensjonale trelast måler 2x4 eller 4x6 brukes til å lage avretter boards, men vær sikker på at du får din måling høyre.
  • Ved hjelp av påstøpen bord. Få to personer til å stå i begge ender av avrettingsmassen bord. Gjør dem holde styret på en slik måte at styrets smale kanten ligger på toppen av våt betong og alle andre former rundt det. Gi endene av platene litt rasjon på hver side som strekker seg utover skjemaene. Nå begynner å skyve en ende av underlaget til den motsatte enden. Både av folk på hver side av brettet vil begynne å jobbe i en sagebevegelse med styret går frem og tilbake fra den ene enden til den andre for å kunne forenkle og vatre våt betong. Mens underlaget er i bevegelse våt betong må være spredt på områder som er lavere. Når en lav området blir oppdaget, må plassen fylles før slik at påstøpen å passere over det igjen. Går gjennom prosessen igjen langs hele området for å tillate at mindre biter partikler av grus til å slå seg dypere inn i betongoverflaten. Samtidig luftbobler er i stand til å unnslippe oppover gjennom overflaten. Dette vil holde betongen mye kraftigere.
  • Ved hjelp av en strøm avrettingsmasse vibrator. Kraften avrettingsmasse vibrator er en enhet du kan bruke til å gjøre ting mye enklere for massen arbeidere. Sett det på midten av avrettingsmassen bord og slå på strømmen. Hva den gjør er å riste hele styret med sin kraftige vibrator og eliminerer behovet for å gjøre saging bevegelser og bare trekke på underlaget bord.

Når screeding

Når screeding, er det alltid viktig å huske på sikkerheten ved å bruke riktig verneutstyr mens du gjør jobben. Vernebriller vil holde øynene trygt fra utilsiktet spruter eller noen form for rusk. Det er også viktig at huden din er godt beskyttet, så vel som betong kan være skadelig for huden. Langermede skjorter og lange bukser, med et par gode gummistøvler vil bidra til å dekke huden og beskytte den mot betongen. Du kan også være lurt å vurdere iført en cap slik at håret holder seg trygg også. Husk å at screeding må gjøres mens betongen fortsatt er våt, og derfor smidig. Når den har herdet screeding betongoverflaten vil bare skade den og ødelegge sin glatte overflate.