E2r

Hvordan bruke borrelås rundt huset

Borrelås er en fantastisk oppfinnelse fordi den effektivt fester ting sammen men det kan enkelt fjernes ved behov. Det er lett å bruke borrelås. Du kan kjøpe borrelås i butikker og sy eller lim disse stripene til objekter rundt huset.

  • Bruk borrelås til å sette ting sammen. Objekter som brukes sammen, for eksempel en notisblokk og penn, en fjernkontroll og en TV, et par walkie-talkies, etc. kan settes sammen med bruk av borrelås. Fest borrelås på hvert objekt og henge dem sammen. Dette hindrer miste et element uten å måtte binde dem sammen.
  • Bruk borrelås til å holde en gruppe objekter. Hvis du har en samling av lette elementer som tegneverktøy, bilder, nøkler, leker og lignende, stikke dem til borrelås. Plasser borrelås sted på elementet, slik at de kan plasseres mot en bred stripe borrelås. Dette er nyttig hvis du har tenkt på å vise den på veggen og du ikke liker elementene som skal falle på gulvet.
  • Borrelås kan holde et pledd eller teppe på plass. Hvis du har problemer med tepper eller tepper som stadig går ut av sted, bruke borrelås til å feste dem til gulvet. Sy borrelås til stoff og lim borrelås til gulvet.
  • Hold nede en ustyrlig duk med borrelås. Unngå at duken blir dratt, flyttet eller blåst av vinden. Fest duken til bordet under med borrelås.
  • Fest puter til stolen. Hvis du ikke vil sitteputer å skli og gå ut av posisjon, bruk borrelås til å feste dem til stolen. Dette er nyttig spesielt på hvilestoler, som deres puter ofte skli ned.
  • Gjenstander henge med borrelås. Fest objekter som lyse møbler, tavler, corkboards, og bilderammer til veggen med borrelås. Ikke redd for å ødelegge veggen, fordi borrelås lim kan fjernes enkelt ved å skrubbe den med såpe og vann.
  • Lukk gardinene med borrelås. Bruk borrelås til å stenge gardinene og holde det stengt, kan det være gardiner hengende på vinduene eller dusj gardiner. Lim borrelåsstriper på veggene og på kantene på gardinene for å holde dem på ønsket sted. Du kan bruke en borrelåsen å knytte en gardin.
  • Hold ledningene sammen. Mobiltelefon ladere med lange ledninger ofte har borrelås til å pakke ledningen sammen. Bruk borrelås til å holde lange ledninger og forhindre ulykker. Borrelås leder ikke strøm, så det er trygt å bruke på elektriske ledninger.
  • Bruk borrelås for klær og sko. Sy borrelås på klær som må feste for å erstatte funksjonen til knapper og glidelåser. Dette er spesielt nyttig for små barn og andre mennesker som har problemer med å kle seg opp. Bruk borrelås på skoene for enkel bruk og fjerning.

Du kan bruke borrelås på mange ting rundt i huset

Hvordan bruke borrelås rundt huset. Bruk borrelås til å sette ting sammen.
Hvordan bruke borrelås rundt huset. Bruk borrelås til å sette ting sammen.

Du kan bruke borrelås på mange ting rundt huset. Se deg rundt og observere hva som må feste og binde sammen. Husk at du ikke kan bruke borrelås på alt. Sjekk først om borrelås kan bære objektet trygt.