E2r

Hvordan bestemme strømstyrken av en stikkontakt

Strømstyrke eller forsterkere

Strømstyrke eller forsterkere, noen ganger også kalt strøm, er mengden av elektrisk energi fosser gjennom stikkontakter og apparater. Sammenlignet med spenning som dikterer hvor mye potensiell energi kan leveres, er strømstyrken den spesifikke elektriske energien som er nødvendig for å kjøre elektriske apparater. Les videre for å lære hvordan du kan bestemme strømstyrken av stikkontakter du har hjemme.

  1. Slå av strømmen på stikkontakten du arbeider på. Sikkerhet er viktig når du arbeider med elektrisitet, det er derfor du må sørge for at strømmen til stikkontakten du arbeider på er helt slått av. Slå av strømmen fra tjenesten panelet av ditt hjem.
  2. Ta av dekselet på stikkontakten. Fjern skruene fra utløpet ved hjelp av en skrutrekker og ta ut ansiktet plate av stikkontakten.
  3. Sørg for at strømmen til stikkontakten er slått helt av. Selv etter å ha slått av strømmen fra tjenesten boksen, vi har fortsatt å dobbeltsjekke for å unngå eventuelle elektriske-relaterte ulykker. For å gjøre dette, får en spenning tester og sett den inn i stikkontakten boksen i stikkontakten. Test de svarte ledningene inne i elektrisk uttak for strøm.
  4. Se etter strømstyrken merking på stikkontakten. Etter å ha testet den elektriske uttak for strøm og sørge for at det er trygt å fortsette, er neste ting vi må gjøre for å bestemme strømstyrken. Trekk forsiktig ut stikkontakten, slik at du ikke berører noen ledninger. Snu innsiden av stikkontakten og se etter strømstyrken merkingen, som vanligvis er plassert på bunnen.
  5. Bestem strømstyrken basert på ledningen størrelsen stikkontakten. Hvis du ikke finner strømstyrken merking nederst til stikkontakten, kan du basere det på kablene. En tynn 14 gauge er vurdert på 15 ampere, mens en tykkere 12 gauge er vurdert på 20 ampere.
  6. Sett stikkontakten på plass igjen. Når du er ferdig å bestemme strømstyrken, erstatte stikkontakten. Lett kaste ledningene og skyv den tilbake i stikkontakten. Tving aldri ledningene tilbake inn eller annet du risikere å skade stikkontakten. Når stikkontakten er på plass, er det bare feste ansiktet plate igjen og skru den på plass. Ikke glem å slå på strømmen igjen i ditt panel.
Hvordan bestemme strømstyrken av en stikkontakt. Slå av strømmen på stikkontakten du arbeider på.
Hvordan bestemme strømstyrken av en stikkontakt. Slå av strømmen på stikkontakten du arbeider på.

Husk, hvis du ikke er komfortabel med å jobbe på elektriske ledninger hjemme, kan du alltid søke en venn om hjelp, eller enda bedre, få en profesjonell elektriker til å hjelpe deg ut.