E2r

Hvordan beregne kostnadene av isolerende et loft

Hvis du har tenkt å bruke loftet som et rom eller et kontor

Hvis du har tenkt å bruke loftet som et rom eller et kontor, er det en god idé å isolere den. Dette er nødvendig for å sikre at rommet vil tilby deg riktig temperatur gjennom hele året. Men selv om du ikke vil vurdere å bruke loftet, behovet for å isolere det er også sett. Dette er fordi det er funnet ut at en isolert loft kan redusere sløsing med energi i tilfeller av oppvarming eller kjøling hele hjem.

Betydningen av isolasjon på loftet gjør mye fornuftig, spesielt hvis du ønsker å spare mer på oppvarming eller kjøling utgifter. Derfor, hvis din loftet ikke er skikkelig isolert ennå, bedre starte dette prosjektet med en gang. For å hjelpe deg i gang, sjekk ut hvordan du kan beregne loft isolasjon kostnader:

Hvordan beregne kostnadene av isolerende et loft. Kjenn dagens isolasjon behov loftet.
Hvordan beregne kostnadene av isolerende et loft. Kjenn dagens isolasjon behov loftet.
  • Kjenn dagens isolasjon behov loftet. Ta oppmerksom på at standard anbefaling for loft isolasjon er R-38. Derfor, selv om loftet kommer tidligere isolert, sjekk om den er i samsvar med bransjens anbefalinger. Trekk isolasjon dybde på loftet fra den faktiske kostnaden av R-38 isolasjon nivå. Som vil fungere som den estimerte kostnaden for din loft isolasjon prosjektet.
  • Bestem gulvet lengden på loftet. Den batts og tepper for isolasjon av loftet er gulvet kommer i 16 og 24 inches med bredde. Vet hvor stort rommet er, og hvor mange batts eller tepper for å dekke lengden på gulvet. Finne ut hvor mange biter av bunter eller tepper du trenger for dette formålet.
  • Bestemme bredden på loftet. Vite om du ønsker å bruke bunter eller tepper for gulvet. De batts er kuttet i lengder på fire og åtte inches mens tepper kommer i varianter av lengder fra 40 meter og lengre. Etter å ha bestemt på dette, beregne hvor mange brikker vil dekke bredden på plass. Deretter deler figuren du beregnet fra forrige trinn ved denne aktuelle tallet for å gi deg det totale antall bunter eller tepper å bruke.
  • Finn den totale kostnaden av materialer. Survey forskjellige butikker for å finne ut den beste prisen for disse isolasjon behov. Deretter multiplisere mengden per enhet, slik at du vil finne hvor mye den totale jobben vil koste. Ta oppmerksom på at hvis loftet trenger isolasjon i veggene også, sjekk sitt område på samme måte som det du gjorde for gulvet.
  • Få pristilbud fra installatører. Hvis du ønsker å gå for profesjonell isolasjon, kontakt forskjellige isolasjon selskaper. De kan gi deg den komplette erklæring av kostnadene for hele jobben. Dette inkluderer materiale og arbeidskostnader.
  • Få hjelp på nettet. Det er mange online kalkulatorer som kan hjelpe deg å beregne kostnadene for å isolere loftet. Du må angi type og størrelse på hjemmet ditt, størrelsen på loftet, og den type isolasjon du foretrekker. Med noen få klikk på en knapp, vil du umiddelbart få beregningene av dette prosjektet.

Isolering av loftet er en god investering for ditt hjem

Isolering av loftet er en god investering for ditt hjem. Men betyr dette prosjektet finansieringsbehov, også. Derfor, for å hjelpe deg med å forberede prosjektet, vet hvor mye budsjettet du må forberede seg på det. Beregn de faktiske kostnadene ved denne isolasjonen prosjekt for å garantere ingen problemer gjennom hele innspillingen av denne hjemmesiden prosjektet.