E2r

Hvordan avgjøre hvilke hjem vedlikehold prosjekt for å sette første

Opprettholde ditt hjem er ikke en lett oppgave

Opprettholde ditt hjem er ikke en lett oppgave. Ikke bare er det et ansvar, er det en forpliktelse også. På tidspunktet for kjøpet, kan det hende at hjemme har sett så perfekt og plettfritt, men med bestått av tid, lekkasjer, sprekker og flekker dukker opp, ber deg om å gjøre reparasjoner. Du vil kanskje krype med tanken på å tilbringe hundrevis av dollar på materialer og lønn. Og likevel har du ikke noe valg, ellers kan du en dag finner deg selv sovende under en dryppende tak. Verre, hvis du tenker på å videreselge huset ditt, kan det ikke kommandere en god pris hvis du ikke klarer å opprettholde den.

Så hvilke prosjekt bør du gjøre først

Så hvilke prosjekt bør du gjøre først? Vil det være hjemme taket eller hjemme kjelleren? Hva med toalett installasjon eller hjem tilleggene? Har du nok av et budsjett til å gjøre et nytt hjem vedlikehold prosjekt? Nå trenger ikke prøve å gjøre alle disse tingene samtidig i all hast for å få gjort med alt så du kan finne deg selv i midten av mange uferdige prosjekter.

Ved avgjørelsen av hvilke hjem vedlikehold prosjekt bør du sette først

Ved avgjørelsen av hvilke hjem vedlikehold prosjekt du bør sette først, prioritere strukturen av huset og dets systemer og fasiliteter. Maleri jobber på utvendig del, tak reparasjoner, vindu inventar, ovn ombygging, avløp og elektriske installasjoner må gis høyeste prioritet fordi de danner den solide strukturen av huset. Hvis du planlegger å videreselge huset ditt, disse er de første tingene som kjøpere vanligvis sjekke ut. Mens estetikk og visuelle design er pluss faktorer i å tiltrekke kjøpere, for folk flest, disse tingene er bare sekundært.

Hvordan avgjøre hvilke hjem vedlikehold prosjekt for å sette første. Opprettholde ditt hjem er ikke en lett oppgave.
Hvordan avgjøre hvilke hjem vedlikehold prosjekt for å sette første. Opprettholde ditt hjem er ikke en lett oppgave.

Nå i å avgjøre hvilke av de faste struktur deler av huset skal være ivaretatt, kommer taket området naturlig først. Selv om huset ditt er svært funksjonell inne med et romslig og velutstyrt kjøkken hvis taket er slitt av, kunne leve i det være en stressende opplevelse. Derfor må du delta på taket først. Ved å gi det en lekkasje-prøvetrykk og males jobb og gjør at rennene fungerer bra, kan du si at virkelig, det er et tak over hodet.

Den neste prioritet vedlikehold prosjektet er din kloakk og toalett og oppvarming / air condition-systemet. Hjemmet er hvor du søker komfort og varme dermed nødvendige fasiliteter må være velholdt til enhver tid. Tette avløp, un-flushable toalett og ødelagte varmesystem kan legge til de daglige stressfaktorer i livet. Så gjøre hjemmet ditt så behagelig som mulig ved å gjøre regelmessige kontroller på disse områdene.

Hvis ditt hus har en murvegg på forsiden

Hvis ditt hus har en murvegg på forsiden, erstatte hvert revet, sprukket eller avskallet av murstein med en ny. Igjen, hvis du tenker på å avhende hjemmet ditt, ta oppmerksom på at fasaden skaper førsteinntrykk på kjøperne. En falle av fasaden vil mest sannsynlig bety en dårlig vedlikeholdt interiør og kjøpere vil ikke engang ønsker å se innsiden lenger.

Sanitært er like viktig

Sanitært er like viktig. Sørg for tappekran håndtak er intakt og at det er rennende vann oser ut fra de tuter som helst på dagen. Ødelagte dusjhoder bør også skiftes ut umiddelbart og ta forsiktig at varmtvannsberederen systemet fungerer for hvert hus beboer bekvemmelighet.

Holde hjemmet i utmerket tilstand er hardt arbeid

Så hvilke prosjekt bør du gjøre først. Ved avgjørelsen av hvilke hjem vedlikehold prosjekt bør du sette først.
Så hvilke prosjekt bør du gjøre først. Ved avgjørelsen av hvilke hjem vedlikehold prosjekt bør du sette først.

Holde hjemmet i utmerket tilstand er hardt arbeid. For å gjøre jobben enklere for deg, prøv å liste ned hjemmet vedlikeholdsprosjekter du trenger å gjøre i prioritert rekkefølge. Basert på denne listen, kan du utføre hvert prosjekt i henhold til budsjett og personlige plan.