E2r

Hvordan å vaske svarte jeans

Svarte jeans er en stor mote stift å ha

Svarte jeans er en stor mote stift å ha. Avhengig av vask av jean og hvordan det er accessorized, kan sorte jeans gjøres for å se dressier eller kledd ned for en mer casual look. Også, kan sorte jeans umiddelbart at du ser slankere og mer sexy.

Trikset til omsorg for dine sorte jeans er å vite hvordan man skal vaske dem

Trikset til omsorg for dine sorte jeans er å vite hvordan man skal vaske dem. Du vil være i stand til å opprettholde den mørke farge vask så lenge som mulig. Her er en guide til hvordan å vaske svarte jeans.

Hvordan å vaske svarte jeans. Pre-behandle jeans første gang du får dem.
Hvordan å vaske svarte jeans. Pre-behandle jeans første gang du får dem.
  • Pre-behandle jeans første gang du får dem. Når du først får buksa, må du vaske dem. Få et stort basseng og sette kaldt vann i det sammen med en kopp hvit eddik. Plasser jeans i bassenget og la det trekke i et par timer. Eddik vil bidra til å sette den svarte fargestoffet på stoffet for å hjelpe den motstå falming. Etter at du suge den, skyll den grundig i kaldt vann.
  • Snu jeans innsiden ut når du vasker. Det er viktig å slå klærne innsiden ut når du vasker dem, for å hindre unødig falming. Dette gjelder spesielt ved håndtering sorte jeans og andre mørke fargede elementer.
  • Vask jeans med andre sorte elementer. Sorter tøyet etter farge. For din svart jeans, kan det være lurt å vaske dem utelukkende med en last bestående av sorte elementer. Blue har en tendens til å blø så det kan ikke være trygt å vaske den med svart fargede elementer. Jo mer du er i stand til å isolere fargene og gjøre vaskeri i henhold til bestemte farger, jo mindre er sjansene for falming eller flekker.
  • Bruk kaldt vann når du vasker. Ikke bruk varmt vann når du vasker dine jeans. Ikke bare vil det gjøre det krympe, kan det også gjøre det visne. Kaldt vann er best hvis du ønsker å beholde størrelsen og fargen på plagget.
  • Ikke bruk vaskemiddel med blekemiddel. Les etiketten av vaskemiddel. Når du vasker mørke klær, sørg for at du ikke bruker blekemiddel på den, eller vil du snart merke dine sorte jeans vil slå litt grå eller ikke være så mørk som før. Bruk en mild men effektiv rengjøringsmiddel, for eksempel Dreft eller Tide Cold Water flytende vaskemiddel. Hvis du bruker pulverisert vaskemiddel, oppløse kornene i vannet før du setter i vaskeriet. Dette vil bidra til å forhindre såpe flekker på plagget.
  • Må ikke tørkes. Slutt, ikke sette dine jeans i tørketrommelen så mye som mulig. Linje tørke elementet innsiden ut så mye som mulig. Hvis du trenger å bruke tørketrommel, bruk den laveste varmen innstillingen mulig. Også, ikke tørk jeans med andre lette fargede tekstiler eller elementer som kan kaste og forårsake lo i tørketrommel.
  • Det er en god idé å kjøpe et ekstra par av dine favoritt sorte jeans så du har en back up i tilfelle den første man begynner å falme. Også huske på at på grunn av sin mørke farge, kan det skjule skitt lett, slik at du don 't trenger å vaske jeans hver eneste gang du bærer den. La buksene lufttørke, og det skal være bra for noen flere ganger.

Ta vare på dine sorte jeans og du vil være i stand til å bære dem i lang tid.