E2r

Hvordan å sette flis som backsplashes

Kjøkkenet kan være en av de mest hektiske områder av huset ditt

Kjøkkenet kan være en av de mest hektiske områder av huset ditt. Det er utsatt for vannsprut, olje sprøyting fra frityrkokeren, høye lyder og søl. Noen mennesker bryr seg ikke mye om hvordan deres kjøkken skal se ut. Men hvorfor følge etter? Du kan ha en aktiv, men likevel elegant kjøkken ved å installere fliser som backsplashes. I denne artikkelen, vil du bli gitt en steg-for-steg instruksjoner om hvordan du kan gjøre nettopp det. Hvis du er interessert i å lære hvordan, kan du lese følgende informasjon nedenfor.

Hvordan å sette flis som backsplashes. Materialer / forberedelse.
Hvordan å sette flis som backsplashes. Materialer / forberedelse.
  • Materialer / forberedelse. Det første du trenger å gjøre er å samle inspirasjon for utformingen av flisene. Du kan gjøre dette ved å bla gjennom magasiner, ser på en venns kjøkken, eller ved å vandre gjennom Home Depot og ser på forskjellige prøver at etableringen har å tilby. For materialene, vil du trenge følgende: en murskje, en gummi hammer, en flåte, en flis så, fliser mastik og en mellomstor nivå. Så selvfølgelig, trenger du et sett med fliser for oppgaven. Husk å kjøpe litt mer enn du burde for å unngå flis mangel i tilfelle ett eller et par pauser. En god idé for forberedelse er å kutte en del av avisen nøyaktig samme størrelse av seksjonen. Deretter legge ned flisene på kutt avisen slik at du kan se hvordan arbeidet skulle ende opp. På denne måten unngår du å sløse fliser på vemmelig ideer.
  • Installere backsplash. Før du begynner å installere fliser, sand veggen med sandpapir for å sikre jevn bonding med flis mastik. Ditt neste skritt da vil være å markere midten av veggen, slik at du kan være i stand til å plassere den første flisen. Legg til en moderat mengde mastic på hver del, og trykk forsiktig hver flis på veggen, pass på at det er noen plass for flis fugemasse. Dette kan oppnås ved hjelp av linjen som er merket med nivået. Pass på at du ikke sprute store mengder mastic på en gang, med deg rushing å legge flisene før den setter. Bare legge noen en del av gangen, som dekker bare områder som du kan håndtere. Bruk gummiklubbe å sørge for at hver brikke er på plass og flush. Når du er på kantene, kan du bruke bull-nosed fliser å gi backsplash en mer elegant og stilig utseende.

Å fullføre oppgaven

Å fullføre oppgaven, legger fuger med gumminal etter at flisene er satt på å forlate den tørke over natten. Sørg for at mørtelen er satt dypt inn i flis og vask av backsplash med en fuktig svamp. Etter det, er du nå ferdig med å installere backsplash for kjøkkenet. I konklusjonen, installere fliser for en backsplash er ganske utfordrende oppgave, og du må ha grunnleggende kunnskaper i hjemmet forbedring å gjøre dette riktig. Hvis du ikke kan, kan du alltid ringe en profesjonell eller be en venn til å komme over og gjøre det for deg. Med det, har du nå ha kunnskap om hvordan du installerer fliser som backsplashes. Lykke til!