E2r

Hvordan å rydde opp fra en kloakk backup

Hvis en kloakk backup oppstår

Hvis en kloakk backup oppstår, er det en lang, omstendelig og kostbar prosess å rydde opp. Hvis du finner en kloakk backup i hjemmet ditt, kan du ringe byens avfallshåndtering eller offentlige arbeider kontor for å fastslå årsaken til opp igjen. Vedlikehold mannskap skal sendes hjem til deg med en gang.

Hvis årsaken til backup er den viktigste kloakk linjen i byen, vil du ikke være ansvarlig for å rydde opp. Men dersom det anses å være isolert i hjemmet eller bare i tilfeller av flom, så må du betale regningen og ta seg av problemet med en gang.

  1. Inneholder situasjonen umiddelbart. Plugg alle vasker og avløp og slå av inventar og utstyr som bruker vann som kraner, dusjer, oppvaskmaskin og vaskemaskin.
  2. Slå av sikringen i området som ble oversvømmet med kloakk backup (vanligvis kjelleren). Du må minimere risikoen for elektriske støt.
  3. Rydde området for ting som fortsatt er salvageable eller uskadet. Men i de fleste tilfeller av flom, spesielt en kloakk backup, er det bedre å bare kaste alt og ta tapet. Selv om du rengjør møblene, risiko for helsen din er høy på grunn av mold eksponering.
  4. For forsikring formål, ta et bilde av omfanget av skaden. Forsikringsselskapet vil gjøre sin egen vurdering, men det er godt å ha dine egne bilder som referanse.
  5. Tapp vannet i det berørte området. Bruk en nedsenkbar pumpe og legg den i den laveste delen av det oversvømte området. Det vil ta en stund før alt vannet er drenert ut. Ikke rush prosessen for å sikre integriteten til husets fundament. Sjekk spenning kravet pumpen før bruk.
  6. Bruke en våt vac å vakuum gjenværende vann i området. Plugg din våt vac bare i en jordfeil utstyrt utløp for din sikkerhet.
  7. Fjern teppet fra det oversvømte området. Ikke bry å prøve å gjenopprette den. Teppet vil aldri se eller lukte på samme måte igjen. Pluss risikoen for mugg og mugg eksponering vil bli redusert hvis du bare kaste alle de skadede tepper, gardiner, tepper og alt annet stoff ut.
  8. Rensemiddel hele området med en løsning av en spiseskje blekemiddel for hver liter vann. Du kan velge t øke konsentrasjonen av blekemiddel opptil like deler blekemiddel og vann. Mopp hele området. Tørk veggene og alle overflater skadet av flom eller backup. Du må kanskje gjenta denne prosessen flere ganger i løpet av en uke før lukten forsvinner. Også huske på, ved hjelp av et blekemiddel løsning kan misfarges dine overflater.
  9. Male vegger og starte ombygging.
  10. For skadet elektrisk arbeid, har en profesjonell autorisert elektriker gjøre din rewiring for deg.

Hold alle familiemedlemmer og kjæledyr bort fra problemet området før det har blitt tømt og skikkelig rengjort og renset. Ring ditt forsikringsselskap umiddelbart og sjekk ansvarets omfang din.

Hvordan å rydde opp fra en kloakk backup. Rydde området for ting som fortsatt er salvageable eller uskadet.
Hvordan å rydde opp fra en kloakk backup. Rydde området for ting som fortsatt er salvageable eller uskadet.

Hvis etter rengjøring av området selv, er det fortsatt en dvelende lukt eller stillestående vann, kan du velge å ringe i de profesjonelle.