E2r

Hvordan å reupholster patio møbler

En flott måte å snu terrassen i en oase av din egen er å kompliment den med møbler. Selv om patio møbler ser store utendørs, er det ikke benektes at putene av patio møbler kan bryte ned etter en lang tid. Overforbruk, for mye eksponering for sol, og selv regnvann kan påvirke tilstanden av puten. Uavhengig av kvaliteten på gårdsplass møbler, er det fortsatt best å vite hvordan du reupholster patio møbler for å gjøre dem vare lenger. Ved å følge trinnene på reupholstering dine møbler, kan du puster inn nytt liv i dem uten utgifter for mye for utskifting. Her er hvordan du gjør det.

Hvordan å reupholster patio møbler. Velg en holdbar cover.
Hvordan å reupholster patio møbler. Velg en holdbar cover.
  • Velg en holdbar cover. Det er best å velge en holdbar dekning i et stoff som er spesielt utviklet for å tåle naturlige elementer som vanligvis skade utemøbler. Ett godt alternativ som du kan gå for er lerret. Ikke bare er lerret lett å vedlikeholde, kan det også tåle naturkreftene.
  • Fjern pute fra sin ramme. Fjerningen av puten vil avhenge av hvordan den er festet til rammen. Hvis det er en krok og loop montering, slipper det å løsne puten. Hvis det er skruer, bruk en skrutrekker for å fjerne puten. Ikke glem å kvitte seg med stifter og pins knyttet til puten.
  • Kutte skum basert på måling av møblene. Begynne med måling av møbler. Få lengden og bredden og base kutting av skum med disse. Nøye bruke en barberhøvel kniv når du skjærer. Ikke nøl med å gjøre justeringer når deler av skum må fortsatt være trimmet.
  • Kutt stoffet til riktig størrelse. Sett skum og tre støtte til sin opprinnelige posisjon og legge stoffet med ansiktet ned over den. Trekk stoffet til dekke helheten av skummet. Vær forsiktig så du ikke å strekke stoffet og gjøre noen skade. Vær oppmerksom på de punktene hvor den ene enden møter den andre ved å merke dem. Når du har modellen, klippe det til riktig størrelse. Spre trimmet stoffet på et flatt underlag.
  • Fest stoffet. Plasser veden støtte og puten på en slik måte at den er justert til stoffet. Ta av dekselet og brett den samtidig sørge for at sidene er rettet. Igjen, vær forsiktig med å strekke stoffet. Bruk en stift pistol på feste stoffet til tre støtte. Stift rundt pute med omsorg som du forhindre rynker fra forming. Plasser reupholstered pute på plass. Sørg for at puten er festet i rammen.

For å fullføre den splitter nye utseendet på patio møbler

For å fullføre den splitter nye utseendet på patio møbler, kan du vurdere å slipe de delene som er laget av tre. Etter sliping, lakk dem til å gi best mulig utseende. Patio møbler kan være gamle allerede, men du kan definitivt gi den et friskere utseende. Nyt ser din utendørs og bruke reupholstered utemøbler.