E2r

Hvordan å reparere tre vinduer

Ytre ramme forverring omfatter størstedelen av trevindu skade. Sprakk drivning, oppløst tetningslister, og ignorert mold er de viktigste årsakene, men muligheten for termitt bør også tas opp. Bortsett fra ødelagte ruter er inne tre vindu skaden som regel begrenset til gouged svill og rammer, eller sprakk drivning. Selv stygge kosmetikk, disse interne problemer sjelden resultere i vanskelig reparasjon. Derfor denne artikkelen vil fokusere på å erstatte de råtnet tre deler av en ekstern tre vindu.

Som standard, er vi forutsatt en råtnet vinduskarmen

Hvordan å reparere tre vinduer. Som standard, er vi forutsatt en råtnet vinduskarmen.
Hvordan å reparere tre vinduer. Som standard, er vi forutsatt en råtnet vinduskarmen.

Som standard, er vi forutsatt en råtnet vinduskarmen. For verktøy, trenger du en plan snittflaten, en snekker blyant, en kvalitet sirkulær elektrisk sag, et målebånd, en Speed Square, en caulk pistol, flere tuber yttervindu drivning, en tube med trelim, en liten boks med tre kitt, en lengde på 2 * 6 trykkimpregnert trelast, en hammer, en god håndfull av 3 "8d negler, en ¾" bred stemjern, en liten ark rock pussekloss, en liten pensel, og en tilstrekkelig tilførsel av farge matchet utvendig maling. Selv detaljerte instruksjoner om bruk av noen av de inkluderte snekker verktøy er lett Internet søkbar, advarer jeg deg at følgende prosedyrer er farlig for uerfarne.

Nå for eksempel formål, antar skader langs den ytre kanten av tre vinduskarmen. Slike decay er ofte begrenset til en enkelt hjørne, og sjelden penetrerer under bunnen av skyvevindu. Erstatte hele tre terskel ville kreve en fullstendig fjerning av veden vinduskarmen. Så vi reparerer bare de skadde materialer.

Langs eksisterende tre vinduskarmen

Langs eksisterende tre vinduskarmen, merk ut en trekant som strekker seg fra det bredeste punktet på rotted tre til en utgang lange veier godt trevirke. Pass på å grundig overlappe slik som å fjerne alle spor av råtnet tre. Klippe fra ny tilførsel av trykkimpregnert trelast, merke og fjerne en identisk trekant layout. På tre vindu som skal repareres, bruker hammer og meisel til å kutte ut den dårlige tre. Pass på at meiselen snittet forblir på throwaway delen av tre.

Langs eksisterende tre vinduskarmen. Trykk på nye tre trekanten på plass.
Langs eksisterende tre vinduskarmen. Trykk på nye tre trekanten på plass.

Sand den planlagte felles overflaten kanten uten maling til et mål på en kvart tomme eller bedre. Påfør trelim mot de felles partier av både den nye tre og den gjenværende delen av den eksisterende tre vinduskarmen. Langs den planlagte kontakten ledd på utskifting tre, nær øvre kant, gjelder en en kvart tomme perle av tre kitt.

Trykk på nye tre trekanten på plass

Trykk på nye tre trekanten på plass. Spikeren å sikre. Nå trykker et andre lag av tre kitt i fugen.

Vent noen timer, selv inn i neste dag hvis det er mulig. Sand felles til en glatt overflate. Børst ned for å fjerne støv, og deretter male etter behov.