E2r

Hvordan å reparere sofaen puter

Stuen er der du underholde dine gjester, så du må sørge for at du gjør ditt beste for å opprettholde en imponerende rom. Som stuen er der du tilbringer mye tid, enten med familie eller gjester, er utmattelse sofaen føles tenkelig. Kroppen vekten av alle menneskene som satt på sofaen kan være tydelig i sagging av puten.

Sagging puter er tegn på slitasje

Sagging puter er tegn på slitasje. Mens du kan dekke opp puter med nye deksler, forblir sagging å merkes når du sitter på dem. Du kan vurdere å skifte ut sofa sett, men som vil likestille til å bruke mye penger for et helt sett. Hvis sofaen er fortsatt i god stand bortsett fra sagging puter, lære å reparere sofaen i stedet for å kjøpe et nytt sett.

Det første du må gjøre er å fjerne alle putene fra sofaen. Rengjør hver av putene grundig med børste og en god merkevare av vaskemiddel. Kontroller at møbeltrekk som dekker putene kan vaskes. Hvis trekket ikke kan gjennomgå vask, deretter bruke en børste med myk bust for å fjerne støv. Bruk en støvsuger til å suge støv som har samlet seg i dine puter.

Hvis det er noen åpenbare flekker på puten din

Hvordan å reparere sofaen puter. Sagging puter er tegn på slitasje.
Hvordan å reparere sofaen puter. Sagging puter er tegn på slitasje.

Hvis det er noen åpenbare flekker på puten din, så bruk god møbeltrekk renere å fjerne flekker. Hvis renere krever en fille, sikre at du bruker en ren klut som ikke vil sette flekker på møbeltrekk. Før du bruker noen møbeltrekk renere, må du teste noen av kjemikalier på en diskret område. Dette vil sikre at eventuelle skader forårsaket av renere kan være skjult.

Hvis du demper bruk glidelås dekker

Hvis du demper bruke komprimerte omslag, og deretter åpne opp glidelåser å sjekke er putene trenger flere fyllinger. Sagging av puten kan bety at fyllinger er ikke lenger tilstrekkelig. Legg litt fast skum på de områdene som trenger ekstra fylling. Hvis hele skum er sagging, så kan du bytte hele blokk med skum for å gjøre det enda. Sjekk om området er tydelig når du zip dekslene. Hvis den er på det synlige området, og deretter skjære skum som er av samme størrelse som lokket for å holde et jevnt utseende.

Prøv å holde fyllinger på bare én side

Prøv å holde fyllinger på bare én side, på denne måten, kan du skjule deler med fyllinger og avsløre enda side. Dette er også en perfekt tid å reparere dekslene om det er noen synlige hull og rifter. Forbered en tykk nål og tråd til å sy tårene. Hvis det er store hull, da blir du nødt til å lappe dem opp med tilsvarende farget stoff.

Hvis det er noen åpenbare flekker på puten din. Hvis du demper bruk glidelås dekker.
Hvis det er noen åpenbare flekker på puten din. Hvis du demper bruk glidelås dekker.

Hvis puter ikke bruker komprimerte omslag, og deretter vurdere å kutte en betydelig lang slit for deg å være i stand til å legge fyllinger til sagging pute. Sy spaltene tilbake ved hjelp av en lignende tonet tråd.


Når du er ferdig med reparasjoner og legge opp fyllinger

Når du er ferdig med reparasjoner og legge opp fyllinger, sette putene tilbake på plass. Sjekk om patch-ups er riktig skjult. Drapere noen møbelstoffer dersom patch-ups er også tydelig.