E2r

Hvordan å renovere et loft i et rom

Hvis du har et loft som ikke gjør mye av alt unntatt tillate feil å spre seg, hva med å slå det inn i rommet i drømmene dine? Det er en fantastisk måte å gjøre bruk av plassen for arbeid og glede.

Her er hvordan du kan fornye loftet inn i et rom:

En. Gjør en forespørsel om byggeforskriftene.

Før du selv dykke inn i dette renoveringsprosjekt

Før du selv dykke inn i dette renoveringsprosjekt, må du forsikre deg om at du er godt innenfor regelverket i din lokale byggeforskriftene. Det er ingenting verre enn å bruke penger på ombygging på loftet bare for å bli straffet for det til slutt. Få den nødvendige informasjonen du trenger, inkludert byggeforskrifter, spesifikke kvadratmeter, avgifter og tillatelser.

2. Gjennomføre en personlig visuelt.

Se på plass på loftet og visualisere hva du vil ha ut av det. Vil du ha nok plass for en underholdning rom eller et arbeidsrom? Bortsett fra det, her er andre hensyn mens du inspisere loftet:

  • Naturlig lys vs. Lysarmaturer.
  • Oppvarming og kjøling loftet.
  • Rammeverk og gulv.
  • Takhøyde. Du ønsker ikke å bli bøyd over når du står oppreist.
  • Tilgjengelighet til og fra loftsrommet.

3. Overholde alle de eksterne krav.

Sørg for at alle de administrative papir arbeid og avgifter er avgjort før du begynner å renovere loftet.

4. Begynne å forberede en blå print.

Hvordan å renovere et loft i et rom. Naturlig lys vs.
Hvordan å renovere et loft i et rom. Naturlig lys vs.

Din blå ut, vil avhenge av hva slags rom som du vil etter ombygging. Denne blå print trenger ikke være sofistikert. Selv stick tegninger vil gjøre så lenge du vet hvor hvert element av møbler bør plasseres.

5. Utarbeide en prisliste. Med penn og papir i hånden, stikke innom din favoritt Oppussing depot og begynne saumfarer midtgangen for forsyninger. Skriv disse elementene ned sammen med hver sin tilsvarende prising. Du trenger denne som referanse når du forbereder budsjettet.

6. Ha en buffer på 20%.

På toppen av det faktiske budsjett, sette en annen 20% for ekstra utgifter som kan dukke opp underveis. Det er bedre å ha denne bufferen i stedet for jording prosjektet stoppet opp fordi du gikk tom for penger.

7. Begynn strømpe opp på forsyninger.

Når du har penger klar

Når du har penger klar, gå tilbake til hjem forbedring butikken og begynner å kjøpe forsyninger på listen din. Husk, bør det bare ta noen få dager etter første gang du gikk inn i butikken da du klargjorde prisliste slik at eventuelle endringer i prisingen ikke vil påvirke budsjettet. Begynn strømpe opp på maling, gulv, verktøy, gips, tre, lys, sandpapir, og alt annet er på listen.

8. Installer sårt tiltrengt isolasjon.

Du kan ikke gjøre uten isolasjon så sørg for at du har det installert av en entreprenør eller installere det selv hvis du vet hvordan.

9. Fortsett å Refinish veggene.

Overflaten på veggene i loftet er ganske mye grovt på dette punktet. For å løse dette ved å bruke gips eller panel for å jevne ut overflaten før maling.

10. Begynne å jobbe på gulv.

Du kan bruke teppet

Før du selv dykke inn i dette renoveringsprosjekt. Takhøyde.
Før du selv dykke inn i dette renoveringsprosjekt. Takhøyde.

Du kan bruke teppe, gummimatter, eller tre for gulv av loftet. Hvis gulvet eksisterer, kanskje du bare trenger å buff det å gjøre det skinne. Tommelfingerregelen her er hvis det ikke er ødelagt, ikke reparer det.

11. Ring inn profesjonell hjelp.

Arbeid aldri på VVS og elektriske ledninger hvis du ikke kjenner veien rundt det. Aldri. Ring eksperter som kan gjøre dette for deg. Profesjonell hjelp vil gå inn i ombygging bilde når oppvarming og kjøling inventar må være installert i tillegg til justeringer i avløp.

Til slutt, male loftet med din favoritt fargetone og begynne å bevege seg møbler inn i ombygde plass når malingen er helt tørr, og rommet er 100% fri for enhver kjemisk eller gjenværende lukt.