E2r

Hvordan å rengjøre med en conair sm10l damp renere

Lei av å rense etasjer med en våt mopp og en bøtte med vann? Den Conair SM10L Steam renser bare kan være det beste alternativet. Her er noen av tipsene for rengjøring med denne kjekk liten gadget:

  • Vet hva Conair SM10L renere gjør. Dette rengjøring verktøyet er en mopp som bruker damp til å rengjøre gulv. Når du kjører sin mopp hodet langs overflaten av gulvet, ved hjelp av damp med Antibac Cleaner eller bare damp, ville du la gulvet umiddelbart rent og bakteriefritt. Hodet er også designet for å dreies rundt hjørner, vasker og toaletter.
  • Feie gulvet først. Før du rengjør med dette damp renere, først kvitte seg med alt støv og skitt på overflaten av gulvet ditt ved feiing eller støvsuging.
  • Sett sammen din damp rengjøring mopp. Å montere, vil du bare trenger å sette sammen tre stykker: forlengelse pole, base pol, og håndtaket. Først settes forlengelse pol til basen polet før de klikkes sammen. Deretter setter håndtaket til forlengelse pol til du hører en annen blunk.
  • Plasser kluten på mopp hodet. Damp renere leveres med rengjøring kluter, får en og legge den på gulvet. Sett steam mopp hodet på denne duken. Du kan feste kluten til moppen hodet ved hjelp av kroker og feste strimler på mopp hodet.
  • Fyll tanken med vann. I mopp hodet base, vil du finne en fane som ville tillate deg å løfte av dekselet. Trykk på denne, og løft av dekselet. Nå, vil du finne et sted hvor vannet skal plasseres. Løft av dekselet til dette stedet. Bruk dette deksel som fyll kopp, fylle det med vann og deretter helle vann på beholderen. Vær helt sikker på at du fyller det bare til høyeste streken, ellers kan vann lekke eller overløp fra hurtigruten mens du bruker den. Sett tilbake dekselet og trykk den på plass.
  • Valgfritt: sted Lysol Cleaner på tanken. Du vil finne en annen reservoaret i mopp hodet basen, og dette er hvor Lysol Cleaner går. Bare trykk på tab for å avdekke Lysol reservoaret, deretter fylle den opp til den høyeste streken. Smekk dekselet tilbake på plass. Å dispensere Lysol på pusseklut, trykker du bare på toppen av dekselet.
  • Sett tilbake i reservoaret dekselet. Godt slå tilbake i reservoaret dekselet på toppen av mopp hodet basen slik at du kan starte din dampende.
  • Plugg damp renere i en elektrisk stikkontakt. Pass på at støvsugeren er på off-bryteren mens du gjør dette. Når du har plugget den inn, slå den på, og vent i tre minutter for damp til å begynne å jobbe.
Hvordan å rengjøre med en conair sm10l damp renere. Vet hva Conair SM10L renere gjør.
Hvordan å rengjøre med en conair sm10l damp renere. Vet hva Conair SM10L renere gjør.

Bruke Conair SM10L damp renere er egentlig veldig enkelt, og du vil finne at regelmessig rengjøring av gulv med det aldri har vært mer behagelig. Lykke til, og håper denne artikkelen har hjulpet deg ut!