E2r

Hvordan å plukke en lås

I din hastverk med å komme seg ut

I din hastverk med å komme seg ut, du glemte nøklene inne i huset. Du snur og nå for døren før den stenger, men da du hører altfor kjent klikk. Oh No! Døren bare låst og du står fast utenfor. Hva skal du gjøre?

Godt du kan vente utenfor. Det er alltid et alternativ. Selvfølgelig, hvis det var i midten av vinteren er dette vil være en meget smertefullt kald alternativ. Hvis du leier en leilighet du kan ringe super. Det vil si, hvis du kan finne ham. Du kan også få en låsesmed, men hvor finner du en. Hvis du finner en få klar til å miste en arm og et bein for hans avgifter.

Kanskje du bør se nærmere plukke låsen selv

Kanskje du bør se nærmere plukke låsen selv. Du ser det hele tiden i filmene, hvor vanskelig kan det være? Vel, med denne enkle guiden som vi har, er det ikke vanskelig i det hele tatt. Følg guiden, og du vil være tilbake på plass på kort tid.

  1. Få en forståelse av arbeidet i låsen din. For å være bale å låse opp døra du må minst forstå hvordan det er å låse fungerer. Start med å skrape siden av veggen for å avsløre om du klikker eller låse pinnene i låsen din. Tappen og-vannglass lås består av en sylinder som roterer innenfor bolig sin. Denne sylinderen er holdt der av noen få par pinner. Også, stikker nålen på toppen av hvert par ut i både sylinderen og huset. Dette hindrer at sylinderen fra å kunne rotere. Den riktige nøkkelen skyver de riktige pinnene og lar sylindrene å snu.
  2. Dine materialer. Du trenger en pick og spenning skiftenøkkel. Det er en spesialisert pick for hver lås. Spenningen eller momentnøkkel, vil anvende trykket som er nødvendig for å skru sylinderen i låsen. Profesjonelt nivå hakker og spenning skiftenøkler kan kjøpes i sett, men mange entusiaster lage sine egne sett med lås plukker.
  3. Tension skiftenøkkel. Plasser spenning skiftenøkkel i nøkkelhullet mot den nedre delen. Sylinderen vil slå samme måte som du normalt ville slå en nøkkel. Påfør litt dreiemoment på skiftenøkkelen som du slår den til høyre retning. Gjør dette forsiktig så du ikke ønsker å bryte låsen.
  4. Lås plukke. Nå setter du plukke på den øvre delen av nøkkelen hullet. Du skal føle pinnene flytter mens du setter inn hakke. Følelsen din vei inn, kan du finne de mest gjenstridige pin der inne og skyv opp. Hvis alle av dem er enkle å flytte du må slå din spenning skiftenøkkel litt mer. Hvis alle av dem er for vanskelig å presse deg kanskje å lette opp litt.
  5. Fortsett på. Gjenta forrige trinn til du slipper alle pinnene. Bare husk å fortsette med programmet dreiemoment og gjenta de to siste trinnene for hver av de resterende pinnene. Det er svært viktig at konstant dreiemoment opprettholdes på sylinderen. Dette hindrer de innstilte pinnene fra å falle ned igjen.
  6. Slå sylinderen og låse opp. Å avslutte den, bruke den samme nøkkelen og bruke fastnøkkel til å skru sylinderen i riktig retning. Dette vil til slutt låse opp låsen.

Selvfølgelig hvis du ikke låse opp låsen første gang

Hvordan å plukke en lås. Få en forståelse av arbeidet i låsen din.
Hvordan å plukke en lås. Få en forståelse av arbeidet i låsen din.

Selvfølgelig hvis du ikke låse opp låsen første gang, prøv igjen og igjen. Hvis det har vært dagen siden du kom inn i hjemmet ditt, må du kanskje be om profesjonell hjelp. Det er viktig å øve for å bli god til å plukke låser, men det gjør ikke vondt å hvile en gang i blant. Ditt engasjement vil Utbetalingen og du vil ha en ny ferdighet som ikke bare er kult, men nyttig også.