E2r

Hvordan å opprettholde en asfaltert innkjørsel

Har du noen gang sett History Channel viser tittelen "Life After People"? Dette er en forestilling som inneholder hva som vil skje med menneskeskapte strukturer når det ikke er folk igjen. Den langsomme dilapidation og forfall av disse strukturene, som inkluderer veier, motorveier, og noe asfalt eller betong overflate, vil til slutt skje som sin regelmessig vedlikehold forsvinner på grunn av utryddelse av mennesket. Når det er sagt tror om din asfalt oppkjørselen. Vet at uten skikkelig vedlikehold, vil det snart visner og dilapidate akkurat som i showet. Her er en rask og enkelt vedlikehold guide som du kan følge, slik at din oppkjørselen vil forbli brukbare.

  • Rengjør det første. Hvis asfalt oppkjørselen begynner å slites ned på grunn av konstant bruk og misbruk det tar kombinert med blandingen av elementer utholdt for eksempel regn, varme og frost, vil du definitivt ønsker å gjøre noen mindre reparasjoner. Å starte ting av, vil du ønsker å rydde oppkjørselen selv. Teknisk sett er den beste måten å rense oppkjørselen, inkludert jettegryter og sømmer som har dukket opp ut av ingenting, å spraye den med vann. Bruk en kraftig vann sprøyta. Trykket bør være nok til å fjerne smuss, støv og skitt og flytte dem til et mer håndterlig sted hvor du kan feie det opp. Hvis du ikke ønsker å rengjøre den med vann, kan du vurdere å bare feie oppkjørselen eller suge opp smuss og skitt med en støvsuger. Uansett er tilfelle, når rengjøre, sørg for å tillate oppkjørselen for å tørke ut naturlig før patching hull, hull, og sømmer.
  • Start patchwork. Når oppkjørselen er ren og tørr, kan du nå begynne å fylle hull og sprekker. Filler eller materiale du vil bruke virkelig vil avhenge av hva du skal fylle opp. For eksempel, hvis du fyller opp sømmer og sprekker i asfalten, så kan du bruke en vanlig sprekk eller gap filler som kan finnes til enhver jernvarehandel. På den annen side, hvis du fyller opp en jettegryte, så du må enten patching sammensatte eller kald patch asfalt. Sistnevnte bør brukes for større jettegryter. Uansett er tilfelle, må du flate og jevne den nye fyllingen med resten av oppkjørselen. For å gjøre dette, kan du bruke en vanlig sparkel hvis du arbeider på et lite gap eller jettegryte. Men hvis du arbeider med kaldt patch asfalt, så trenger du en lett roller å tamp det ned og vatre patch.
  • Tørr og segl. Når du har fylt i hullene, hull og sprekker, vil neste steg være å tillate fyllet til fullstendig og grundig tørr under solen. Under tørkingen, er det viktig ikke å forstyrre patch eller reparasjon du gjorde. Du vil sannsynligvis trenge rundt to dager for patch til tørk. Når tørr, hell deg på noen oppkjørselen fugemasse på toppen av plasteret. Spre det ut med en typisk maling roller. Dette vil fungere som et lag av beskyttelse mot elementene og fra alt annet går på toppen av det.

Hvordan å opprettholde en asfaltert innkjørsel. Rengjør det første.
Hvordan å opprettholde en asfaltert innkjørsel. Rengjør det første.

Sørg for å bare starte disse vedlikeholdsaktiviteter og reparasjoner når solen er ute, og det er ingen sjanse for regn eller nedbør. Det kan være ganske vanskelig å arbeide med asfalt når overflaten er våt.