E2r

Hvordan å oppmuntre tenåringer til å rense rom

En av de tingene som gjør heve tenåringer hardt er deres messiness. Svært få tenåringer er glad i rengjøring sine rom. Faktisk trenger mye mer av dem ikke synes plaget at deres rom ser mer ut som en krigssone. Og så, som en forelder har du en tendens til å bruke makt for å få dem til å rense sine rom, som for øvrig er drivstoff til de fleste av kampene dine. Sannheten er at tenåringer er bekymret rotet på rommet sitt, de bare mangler motivasjon til å rydde opp. Så din rolle som forelder er å oppmuntre dem og vise dem at ting kan bli gjort. Hvis du lurer på hvordan du gjør det, kan du lese følgende tips.

Stopp griner

Hvordan å oppmuntre tenåringer til å rense rom. Vis dem hvordan det gjøres.
Hvordan å oppmuntre tenåringer til å rense rom. Vis dem hvordan det gjøres.

Stopp griner. Griner ikke løser rotete rommet problem. Det kan bli dine tenåringer bevegelse, ja, men det innpode ikke den rette holdningen mot å rydde sine rom. Faktisk starter det vanligvis en kamp med deg og tenåringer. Hva du kan gjøre er å snakke med dem pent, spør hva som holder dem fra rengjøring av rommet, og finne ut hva slags hjelp de trenger. For alt du vet, de vet bare ikke hvordan og hvor du skal begynne rengjøringen. Selv om de er barna, og for all del, kan du mase dem alt du vil, tenåringer ønsker å bli snakket til som en likeverdig.

Vis dem hvordan det gjøres

Vis dem hvordan det gjøres. En av de mange tingene du trenger for å lære barna er hvordan man skal rengjøre, organisere ting, og sortere dem. For eksempel kan du gjøre en demo på hvordan man bretter og henge klær, hvordan å arrangere bøker, og hvordan du bruker rengjøring verktøy. Etter å ha undervist dem hvordan ting gjøres, be dem om å vise deg hva de har lært. Anbefale dem hvis de gjør det bra.

Bli med dem i rengjøring av rommet. Ved første, må du hjelpe barna dine med å rense sitt rom. Tenk på dette som en del av læringsprosessen. Etter noen rengjøring økter sammen, kan du la dem til å gjøre sine egne ting, forutsatt at du sjekker sine rom etter at de er ferdig. Så sørg for å gjøre noen positive tilbakemeldinger.

Gi massevis av områder for lagring tenårene

Vis dem hvordan det gjøres. Bli med dem i rengjøring av rommet.
Vis dem hvordan det gjøres. Bli med dem i rengjøring av rommet.

Gi massevis av områder for lagring av tenårene. Se til at tenåringer 'rom har massevis av boder. Du bør installere en hylle for bøker, cubbies for sko, et stativ for CDer og magasiner, skuffer for tilbehør, og massevis av boksene for nesten hva som helst. Og ikke glem å plassere søppel kurver.

Berømmer dine tenåringer for deres rengjøring innsats

Berømmer dine tenåringer for deres rengjøring innsats. Som enhver annen person, tenåringer vil deres innsats for å bli verdsatt. Så hvis du ser er dine tenåringer å holde sine rom alltid rent uten å spørre, ta det opp og fortelle dem at du er fornøyd med forbedringer.

Være et eksempel til barna. Hvis du vil ha dem til å holde sitt rom rent og godt bevart, sørg for at din er ren og bevart, også. Ellers vil de ikke gjøre som fortalt fordi deres foreldre ikke er vandre henne snakke.