E2r

Hvordan å lære om enfaset elektrisk kraft

Har du noen gang lurt på hvordan elektrisitet i hjemmet ditt faktisk fungerer? Elektrisiteten som går i vår husholdning ble ikke generert det umiddelbart. Energien blir transportert fra den elektriske kraftverk via enorme elektriske ledninger, og blir deretter fordelt til hver av husholdninger i byen. For boligområder og landlige områder, vil det som vanligvis blir brukt være enkelt fase elektrisk kraft. Hvordan kan du faktisk definere fase strøm? Denne artikkelen vil forsøke å dekke det bekymring for deg.

Som nevnt tidligere, enfaset elektrisk kraft utnyttes i bolig-og landlige områder hovedsakelig for belysning og oppvarming. I en enkelt strøm-system, vil en enkelt transformator overføre energi i forskjellig grad til forskjellige husholdninger. I en enkelt transformator vises tre ledninger, en som er en nøytral ledning, en levende wire og deretter en jordledning hvori hovedbryter vil være en enkelt stang breaker. Store industri maskiner vil ikke fungere under én fase kraftsystemet, så dette er derfor en trefase elektrisk kraft systemet brukes. Forskjellen av det elektriske driftsfasen er at mens enfaset system bare bruker en bølge strømgjennomgang men av varierende grader, vil trefase elektriske systemet produsere tre bølge strømmen flyter med minst 120 grader forskjell fra hverandre. Denne produksjonen av elektrisk kraft er gjort fortløpende ikke samtidig. Dette er grunnen til at maskiner som har enfaset motorer som er koblet til en trefase elektrisk system ikke fungerer. Det er fordi en trefase motor produsere en roterende magnetfelt, og enfase motorer vil trenge ytterligere elektriske kretser for å gjøre motoren gå. Du vil ikke ha noen problemer å koble en enfaset motor på en trippel fase elektrisk system, men som det vil kjøre jevnt.

Hvis du har noen maskiner

Hvordan å lære om enfaset elektrisk kraft. Hvis du har noen maskiner.
Hvordan å lære om enfaset elektrisk kraft. Hvis du har noen maskiner.

Hvis du har noen maskiner, spesielt for din bedrift, men ditt område bare kjører på en enkelt fase kraftsystemet, trenger du ikke å bekymre deg for ikke å være i stand til å bruke den. Dette problemet er lett løst ved å få en fase omformer. Dette vil tillate kontrollen fasen for maskiner og kraftsystemet. Får en fase omformer er måten billigere enn å ansette en elektrisk verktøy selskapet å konvertere enfaset elektrisk kraft til en trippel fase elektrisk kraft. Før du bestemmer å gjøre noen endringer skjønt, spør din lokale elektriker hva de ville foreslå.

Lære om kraftsystemet og hvordan det faktisk fungerer kan være gunstig. Minst nå, kan du være bevisst med utstyr og maskiner du kjøper for ditt hjem eller din bedrift, og du vil være i stand til å fortelle om det er kompatibelt med kraftsystemet eller ikke.