E2r

Hvordan å lage naturlige skurepulver

For de som ennå ikke er kjent med skurepulver

For de som ennå ikke er kjent med skurepulver, er det et rengjøringsmiddel som brukes til å fjerne klebrig uønskede stoffer på eventuelle flater. Å bruke den, trenger du bare å helle pulveret på det området du ønsker å rengjøre deretter skrubbe av flekken. Det er veldig praktisk, og det er mindre rotete. Det er mange populære merkene av den kunstige slag i noen butikker. Men disse produktene er svært giftige, og en fare for miljøet. Å lage en naturlig skurepulver, trenger du bare å følge disse trinnene.

Samle materialer

Samle materialer. Utarbeide en klar glasskrukke eller flaske med en skrue deksel. Det bør være i stand til å holde en liter vann eller mer. Bare i tilfelle du har en flaske med en liten munn, utarbeide en trakt. For ingrediensene, få 250 mg naturlig og ubehandlet salt, 250 mg din favoritt vaskepulver, og 250 mgs natron. Måle mengden av hver ingrediens ved hjelp av en vektskål. Hvis du ikke har en, kan du bruke denne ligningen (1milligram er lik 1 ml).

Hvordan å lage naturlige skurepulver. Samle materialer.
Hvordan å lage naturlige skurepulver. Samle materialer.

Blande ingrediensene. Ta alle ingrediensene og legg dem inni glasset eller flasken. Bruk trakten for å unngå søl ingrediensene hvis du bruker en flaske med en liten munn. Grunnen til at du bør ha en skrulokket er at du må grundig riste flasken for å blande ingrediensene. Det vil ta en stund å blande ingrediensene fullt. Stopp riste beholderen når du ikke lenger kan se lag av hvert materiale og ingrediensene er nesten ugjenkjennelig fra hverandre. Hvis du ønsker å være grundig, hell pulveret i en tørr beholder og se etter klumper.

Merking av flasken

Merking flasken. Merking dette produktet er svært viktig. Det kan lett forveksles med noen annen pulver. I store bokstaver, skrive navnet på blandingen. Skriv følgende påminnelser på et stykke papir, 1) Oppbevares utilgjengelig for barn 2) Oppbevares på et kjølig og tørt sted alltid 3) Hvis et uhell påføres øynene, vask av med rennende vann. Hvis irritasjonen vedvarer, må du søke hjelp av en lege. Gjøre den samme handlingen hvis produktet er svelget.

Lagring av pulver. Nummer én fiende av dette pulveret er fuktighet. Å holde dem fra å bygge opp fuktighet inne i flasken, lagre det på et kjølig og tørt sted. Plasser et absorberende materiale som bomull eller et stykke absorberende klut på toppen av pulveret. Hvis det fortsatt danner klumper, ikke tilsett vann. I stedet bryte dem av med en kniv, isøks, eller pinne.

For de som ennå ikke er kjent med skurepulver. Blande ingrediensene.
For de som ennå ikke er kjent med skurepulver. Blande ingrediensene.

Denne oppskriften vil fungere som en sjarm på fettete retter til fettete garasje gulvet. Hvis du har lyst til å legge noen duft til det, prøv å bruke sitron eller tea tree essensielle oljer før skrubbing den av farget overflate. Test den essensielle oljen første, men hvis du er allergisk mot det. Gni det på en av underarmen din så vente i 30 minutter for å se noen tegn på allergisk reaksjon som rødhet, lesjon, hevelse eller hvis du føler kløende i dette området.