E2r

Hvordan å kontrollere trerøtter i kloakknettet

Å ha vakre løvverk i hagen din kan hjelpe forskjønne ditt hjem

Å ha vakre løvverk i hagen din kan hjelpe forskjønne ditt hjem. Det kan også bidra til en avslappende atmosfære. Hvem husker ikke tilbringe late sommerdager ettermiddager i skyggen av trærne i bakgården? Trær gir skygge, og de holder luften ren.

Men det er ett problem med å ha trær i hagen-sine ditt røtter kan vokse inn i dine kloakknettet. Hvis du finner deg selv dekker nesen fra en reeking lukten kommer fra verftet, så din kloakknettet har trolig blitt punktert av trerøtter.

Kontrollerende trerøtter i kloakknettet vil innebære bestemme kilden til problemet, skylle den ut, og behandle dine kloakknettet for omtrent et år, for å sikre at trerøtter ikke få igjen.

Hvordan å kontrollere trerøtter i kloakknettet. Å ha vakre løvverk i hagen din kan hjelpe forskjønne ditt hjem.
Hvordan å kontrollere trerøtter i kloakknettet. Å ha vakre løvverk i hagen din kan hjelpe forskjønne ditt hjem.

Hva du trenger:

  • Kloakk kamera
  • Sanafoam vaporooter
  • Kobber sulfat
  • Høytrykk vann blaster
  • Mye vann

Forebygging

Forebygging. Det beste forsvaret mot å ha trerøtter i dine kloakknettet i første omgang er å bruke PVC-rør. Eldre boliger, men kan fortsatt være bruke fajanse kloakknettet, som er utsatt for brekkasje fra trerot vekst, som kan strekke seg langt inn i bakken. Imidlertid vil utskifting av avløpsrør med PVC være ganske dyrt og tungvint. Hvis du ikke er klar til å bære denne kostnaden, så kan du se på flere alternativer.

Kobber sulfat

Forebygging. Kobber sulfat.
Forebygging. Kobber sulfat.

Kobber sulfat. En måte å behandle trerøtter i dine kloakknettet er ved å skylle kobber sulfat krystaller gjennom avløpet ditt. Kobber sulfat vil bidra til å fjerne blokkeringen i dine kloakknettet, og vil også drepe eventuelle lukt-bakterier. Du vanligvis ville trenge to pounds av kobber sulfat per behandling. Mål om en kopp kobber sulfat og slippe disse inn i toalettskålen. Skylle toalettet, og satt i flere av krystaller til du er ferdig med £ 2 container. Etter at beholderen er tom, holder på å rødme toilet flere ganger for å være sikker på at krystallene går gjennom kloakknettet grundig.

Etter behandling, ville du trenger å sørge for at badet har tilstrekkelig ventilasjon. Du må kanskje forlate hjemmet for et par timer, for å unngå innånding av potensielt kvelende røyk.

Gjenta denne prosedyren hver to til tre måneder, for å sikre at trerøtter vokser ikke tilbake til dine kloakknettet.

Kloakk kamera

Sewer kamera. Hvis du ønsker å søke hjelp fra proffene, kan rørleggere bruke en enhet som kalles en kloakk kamera til visuelt inspisere hvor trerøtter har inngitt seg. Dette er i utgangspunktet en CCTV kamera festet til et rør, som kan slange gjennom avløpsrørene og kloakk linjer. Teknologien bruker også en metode for å finne kameraet hodet, slik at rørleggere vet hva nøyaktige stedet kloakknettet blir brutt seg inn ved røttene. Når de er i stand til å identifisere kilden til problemet, kan du bruke flere løsninger mot trerøtter.

Trykksatt vann

Trykksatt vann. Den første løsningen er å skyte høyt trykksatte strømmer av vann inn i drenering og kloakknettet. Dette bør fjerne noe rusk og rot i linjene.

Kommersielle kjemikalier. Bortsett fra sprengningsarbeid vann inn i kloakknettet, kan du også bruke kommersielle løsninger, som "Vaporooter", som er laget av urte-løsninger som skjærer bort trerøtter.

Beskjæring treet og planterøttene og stengler oppfordrer faktisk mer vekst. Så du bør forvente at røttene vil fortsette å komme tilbake uker og måneder etter første behandling i kloakknettet med noen av disse løsningene. Du må derfor gjenta behandlingen hver to til tre måneder, opp til et år, til trerøtter er fullt ut i kontroll.