E2r

Hvordan å kjøpe en bolig automasjonssystem

I dag

I dag har teknologien blitt mer og mer tilgjengelig for den gjennomsnittlige husholdningen. Det har vært samtaler om tilgjengelige design og universelle design. Hjem automatisering er en del av universell utforming. Det er i utgangspunktet konvertere noen av funksjonene i ditt hjem for å bli automatisk. Hjem automatisering er en fordel for folk som er fysisk utfordret. Det hjelper dem å flytte rundt i huset med lite eller ingen hjelp. Men hjemme automasjon er ikke bare for funksjonshemmede. Det kan i stor grad bidra til å redusere kostnadene i kraft og hus vedlikeholdskostnader. For eksempel kan lysene være automatisk og slås på i en tildelt tidsrom. Hvis du glemmer å slå av lysene, gjør din hjemme automasjon det for deg. Hvis du trenger å ha garasjeporten eller andre dører låst før et bestemt tidspunkt, kan du automatisere det. Dette vil sikre trygghet for hjemmet ditt, spesielt hvis du trenger å pensjonere for natten og glemte å låse dørene. Det er mange selskaper som tilbyr hjemme automasjon systemer. Det er viktig at du følger disse tipsene før du kjøper ditt eget hjem automatisering system:

Hvordan å kjøpe en bolig automasjonssystem. Liste ned elementene du ønsker å bli automatisert.
Hvordan å kjøpe en bolig automasjonssystem. Liste ned elementene du ønsker å bli automatisert.
  1. Liste ned elementene du ønsker å bli automatisert. Starter fra det viktigste ned til mindre prioritet. Det viktigste bør være sikkerhet og strømsparing automatisering for ditt hjem. Du bør føre å få alarmsystem og låse dørene som topp prioritet. Du kan begrense til automatiserte lysbrytere ned til automatiserte sprinkleranlegg. For underholdning systemer automatisering, vil det avhenge av din type livsstil.
  2. Forskning på Internett eller magasinet kataloger på selskaper som tilbyr hjemme automasjon systemer. Du bør forskning på deres produkt, pris og inkludere deres tjeneste. Vanligvis et hjem automatisering Selskapet tilbyr spesialiserte produkter. Det er sjelden et selskap som tilbyr alle typer hjemme automasjon. Ett selskap kan tilby sikkerhet automatisering, en annen for belysning automatisering. Pass på å liste selskapene etter kategori.
  3. Sette et budsjett plan for prosjektet. Ikke trekke seg mer enn du har råd til. Alltid veie i forskjeller i kostnader. Vær oppmerksom på sine tjenester som tilbys, noen ganger kostnaden forskjellen er minimal, men en av dem overskrider i tjenesten.
  4. Besøke nettsteder for de selskapene du velger. Det er alltid lurt å besøke deres showroom. La dem vise sitt produkt til deg personlig. Dette vil gjøre deg i stand til å ha en følelse av hvordan deres produkt fungerer og om det passer dine behov og din livsstil.
  5. Start med en enkel startpakke prosjekt som er det viktigste i listen din. Du kan kontrakten ett selskap av gangen. Still en tidslinje for dine prosjekter. Dette vil sikre riktig installering, fordi du vil bli veileder én entreprenør gangen. Etter hver installasjon, har dem gjøre en test-run for å sikre at alt fungerer før du lukker kontrakten.

Ha hjemme automatiserte kan øke din uavhengighet ved å gi deg kontroll over dine omgivelser. Du kan få mye nytte av dette systemet hvis du har kunnskap om hvordan å kjøpe riktig produkt og kontrakt riktig selskap. I begynnelsen av en ny æra, kanskje hjemme automasjon ikke engang stoppe i enkle automations. Det vil snart bli flere typer automatisering som folk ser ufattelig.