E2r

Hvordan å holde rustfritt stål apparater gni gratis

De fleste moderne kjøkkenene har rustfritt stål aksenter i dem

De fleste moderne kjøkkenene har rustfritt stål aksenter i dem. Enten det er mot toppen, kjøkkenbenken, skap håndtak og dører, eller apparater, et snev av rustfritt stål er definitivt tilført for å skape det moderne utseendet. Mens høyverdig rustfritt stål er nesten rustfri, er det ikke smudge bevis.

En flekkete rustfritt stål ligaen er et stygt syn

En flekkete rustfritt stål ligaen er et stygt syn. Du trenger ikke å bekymre deg for obsessive compulsiveness siden normalt å bli irritert med flekkete rustfritt stål. For å sikre at du har skinnende og splitter nye ser ligaen, må du vite hvordan du skal vedlikeholde og rengjøre dem.

Hvordan å holde rustfritt stål apparater gni gratis. Har utpekt våtservietter for dine kamper.
Hvordan å holde rustfritt stål apparater gni gratis. Har utpekt våtservietter for dine kamper.

Nedenfor finner du noen tips for deg å holde rustfritt stål kjøkkenapparater gni gratis:

  • Bruk håndtakene. Håndtak er til stede i apparater for en annen grunn enn mobilitet. Håndtak er det perfekte stedet å holde dine apparater, slik at du kan holde det smudge gratis. Strengt håndheve i din husstand som apparater bør løftes via håndtaket. Fleste apparatet håndtak er laget av ulike materialer. Sørg også for at kjøleskap er stengt ved hjelp av hender og ikke foten. En sko print på kjøleskapet er definitivt et no-no.
  • Har utpekt våtservietter for dine kamper. For å sikre at du ikke skraper apparatet, bør en lofri klut holdes nær inventar, slik at du enkelt kan tørke flekker og fingeravtrykk så snart de dukker opp. Jo lenger du holder flekker, desto vanskeligere vil det være for deg å rengjøre den. Ikke forsøk å bruke grov svamp å rengjøre overflaten. En flekkete ligaen er definitivt bedre enn riper ligaen.
  • Gjør det din plikt å buff apparater minst en gang i uken. Buffing apparater regelmessig vil gjøre dem skinne som helt ny. Ikke vent for smuss og smudge å samle inn dine apparater; inkluderer rustfritt stål rasping i rengjøring rutine å gjøre det mindre tasking.
  • Kjøp rustfritt stål rengjøringsmidler i ditt lokale supermarked. Ha rengjøringsløsninger hendig vil gjøre rengjøringen enklere. For vanskelig å flekker, umiddelbart rengjøre overflaten følge instruksjonene som følger med rengjøringsmiddel.
  • Unngå klebrige stoffer. Ikke gjør det til en vane å plassere klissete papirer eller bånd i kjøleskap eller skap. Selvklebende stoffer er vanskelige å fjerne, i rustfritt stål apparater eller dører. Plasser meldingene et annet sted. Du kan henge en korktavle nær kjøkkenbenken i stedet.
  • Ikke la vann tørke opp i rustfritt vasken. Vannmerker er like vanskelig å fjerne så flekker. Bruk en myk klut eller og gamle bomullsskjorte å tørke ut noe vann rester i vasken og telleren etter at du bruker dem.
  • Ikke bruk sterke syrer i rengjøring kjøkkenapparater. Klor eller blekemiddel kan være skadelig for dine apparater.
  • . Ingen magneter Magneter kan være søt på kjøleskapdøren, men de er ikke like vennlig med overflater av rustfritt stål. Unngå å sette noen magneter til kjøleskap dører, så vil du se skaden senere.

Husk, bør rustfritt stål apparater regelmessig vedlikeholdt, slik at de kan bevare sin skinnende overflate. Flekker er normale så lære hvordan man skal håndtere dem.