E2r

Hvordan å henge en full lengde speil

Det er en del av din daglige morgen rutine å sjekke selv fra topp til tå før du går ut. Med en full lengde speil på soverommet, eller på noen tilgjengelig plass i din vei ut, kan du alltid ha fordelen av å kle opp eller sjekke deg ut.

Her er noen trinn som du kan følge i hengende din egen full-lengde speil:

Hvordan å henge en full lengde speil. Hengende lys små speil på ingen big deal når det gjøres alene.
Hvordan å henge en full lengde speil. Hengende lys små speil på ingen big deal når det gjøres alene.
  • Hengende lys små speil på ingen big deal når det gjøres alene. Men henger en full lengde speil har en størrelse å ydmyke deg. Du kan ikke være i stand til å henge det på egen hånd. Med en full lengde speil, håndtering og transport av det rett til stedet der du har tenkt å henge det er en vanskelig jobb. Ofte du er opptatt av å holde speilet hele og uskadde, men sjansene er når du prøver å bære den over huset helt alene, kan du ende opp banging det inn i entreen! En god venn er ofte nyttig i tider som dette.
  • Velg det perfekte stedet på forhånd. I motsetning til dekorative speil, er det ikke mye elementer for å se etter (lys, dekorative bakgrunner) med mindre du har tenkt å gjøre det en. Ofte er dekorative speil hengt i henhold til sin hensikt i skapet dør eller på soverommet. Noen ganger har du valget mellom å henge den på et sted der du kan skjule den når den ikke er i bruk.
  • Når du har valgt stedet, er det på tide å bestemme hvilke hengende teknikk du har tenkt å bruke i hengende ditt speil. Du kan henge den ved hjelp av permanent lim eller ved et speil wire. Det er fordeler og ulemper i hver teknikk som vil veilede deg i å avgjøre hvilke å gå for. Henger den med lim eller lim vil føre til den reneste finish. Du trenger ikke å bekymre deg for hullene og braketter som kan bli forstyrrende. Du vil ha en jevn finish. Imidlertid ligger nedsiden på varighet av teknikken. Når speilet er limt til veggen, vil fjerne det være litt av en jobb. Ofte veggflaten hvor det ble overholdt vil bli skadet. Hvis du ikke ønsker dette scenariet, kan du alltid være tilfreds med bare henger den ved hjelp av speil ledninger. Du kan finne denne type tråder i markedet, selges i henhold til speilet størrelse og vekt.
  • Med hjelp av din venn eller arbeid kompis, kan du beregne mer nøyaktig hvordan speilet vil bli hengt. I sjekke om speilet har riktig høyde fra bakken spør din venn til å holde den opp for deg mens du står tilbake minst 2 meter fra speilet. Sørge for at du kan se fra hodet til tå, kan du nå plassere en liten blyant mark måle den øverste kanten av speilet mot veggen.
  • Lim komme med emballasjen. Det er best å følge produsentens instruksjoner om hvordan du bruker den effektivt. Når du har oppnådd ønsket høyde og nivå, kan du nå trykke den fast mot veggen, betaler spesiell oppmerksomhet til den limte delen.
  • Den andre teknikken vil også trenge de blyantstreker, der skruene kan skrus i. Med D-ring på baksiden av speilet, henge den på skruen med speil ledninger. Dette er en oppgave best gjøres ved en hendig mann. Vit når du trenger hans hjelp.

Å ha en full lengde speil er en nødvendighet for alle

Å ha en full lengde speil er en nødvendighet for alle. Men å kjøpe en er ikke slutten på historien. Hengende en full-lengde speil er litt av en oppgave som du trenger for å gjøre det trygt mens ønsker å oppnå det perfekte oppstilling.