E2r

Hvordan lage en løper

En løper kan dramatisk fremheve en enkelt spisebord, og legger eleganse, farge og tekstur til bordsetting. Den kommer i et bredt utvalg av stoffer, farger, design og stil, alt avhengig av tema og formalitet for anledningen det skal brukes til.

Hvis du har selv den mest grunnleggende kunnskap i søm

Hvis du har selv den mest grunnleggende kunnskap i søm, så du kan like godt prøve å lage din helt egen og personlig løpere. Du vil spare mye mer penger samtidig som du kan velge kvalitet stoff som oppfyller dine standard, så vel som personlig tilpasse design. Her er hvordan du kan lage en enkel tabell løper.

Hvordan lage en løper. Montere det materialet som trengs i et godt opplyst og godt ventilert arbeidsområde.
Hvordan lage en løper. Montere det materialet som trengs i et godt opplyst og godt ventilert arbeidsområde.
  • Montere det materialet som trengs i et godt opplyst og godt ventilert arbeidsområde Secure 2 -. ¼ meter tekstil (farge og tekstur av ditt valg, men stoffet bør helst være laget av bomull eller en blanding av bomull), en annen 2 - ¼ meter klut for tabellen runner backing (kan være tynnere og lettere enn den øverste stoffet), holdbare sydame pins, skredder kritt eller ikke-permanent stoff penn for merking, varmt strykejern og strykebrett, målestokk, stoff saks eller hagesaks, et skjærebord, slitesterk tråd (farger du ønsker deg) og symaskin.
  • Mål og kutt din 2 -. ¼ meter av valgt stoff bør ha en bredde på 45 inches. Dette bør gjøre en løper med en dimensjon på 70x28 inches. Måle det samme for backing din. Sharp stoff saks bør brukes til en ryddig og profesjonell kutt. Og gjør det endelige kuttet på et skjærebord under gode lysforhold.
  • Vask og jern. Det er godt rådes til vask av noe stoff før sying, spesielt bomull stoff, som er utsatt for svinn. Når tørr, kjøre under et varmt strykejern for enklere og mer håndterlig sy.
  • Mål, mark og kutt. For å gjøre måling og merking mye enklere, brett lengden av stoffet på midtpunktet, slik at de korte endene berører hverandre. Med din skredder kritt eller stoff blyant, markere en dimensjon på 71x29 inches av stoff. Nå markere midtpunktet av hver kortsidene, henholdsvis. Fortsatt måle langs sidene av kortendene, merker punkt 5 inches under de øverste kantene. Med en målestokk, lage rette linjer som forbinder midtpunktene og kantene. Disse vil være dine guider for en rett og ryddig kutt.

    Det samme prinsippet gjelder for kompet.

  • Stitch fôr for å hindre slitasje. Brett hver side av stoffet er rå kanter på omtrent en tomme og en halv mot midten slik at de gale sidene møtes. For enklere låsing, bruker jern damp til å lage stivt og sikkert presset kanter. Før du feste pinnene, gjør at dine foldene er rett og jevn. Tappene skal ligge horisontalt over stoffet er vertikale kanter (og vice versa), og skaper rette vinkler til de respektive kanter, og hver med et intervall på en og en halv tomme. Kjøre under en symaskin, med masker som har en avstand på en halv tomme fra kantene av duken. Fortsett å sy på alle fire sider, er forsiktig med å flytte klut på hvert hjørne du møter for å holde søm linje rett og ryddig. For en sikrere fôr, kjøre en ny runde med masker under symaskin, men nå bare 1/8 av en tomme fra klut kanter.
  • Tilbehør. Du kan sy et par knapper, en på hver side av bordet hvor runner kantene blir hengende over bordet. Avhengig av anledning, kan du gjøre en rekke dusker, som du enkelt kan feste og løsne via disse knappene.

Hvis du tilhører den kretsen av pasienten og dyktige quilting entusiaster, kan du lage en vattert løper for anledninger som krever en gotisk motiv. Hvis du ikke gjør det, så kan du bare fremheve din enkel å kjøre bordet med perler eller rhinestones for ekstra spesielle feiringer som bryllup eller jubileer. Lykke til!