E2r

Hvordan å lappe små hull i veggene

Selv det minste hull i veggene er ikke et godt syn til å vise

Selv den minste hull i veggene er ikke et godt syn å se. Selv om et hull kan være permanent i veggene, det er en måte å skjule den. En enkel lapp på veggene vil gjøre et lite hull si farvel til verden og dermed gjøre hjemmet ditt ser bedre og renere. Les videre for å finne de enkle måter på hvordan du kan lappe eksisterende små hull i veggene:

  • Rengjør området i veggen der de små hullene er. Det er veldig lett å få øye på små hull som er produsert av skruer, spiker og kleshengere på veggen. Når du finner små hull, rense området av veggen ved å skrape maling chips med en stålbørste. Når dette er gjort, vaske hullet med såpe og myk klut slik at all skitt i hullet og dens omkringliggende områder vil bli renset av fra smuss. Dette er nødvendig fordi senere, må du male å dekke hullene og malingen vil ikke holde godt i en ikke-så-ren overflate.
  • Kjøpe en forberedt sparkelmasse eller spackling lim fra jernvareforretninger. Denne forbindelsen er tilgjengelig i nesten alle hardware butikker. Du må kjøpe en liten mengde av denne forbindelsen bare fordi et lite hull trenger ikke for mye å bli lappet sammen. Men hvis det er mange små hull du trenger å lappe hjemme, bedre kjøpe mer av denne forbindelsen.
  • Fyll de små hullene med middelet. Sørg for at gulvet er dekket med tøystykke eller aviser før du gjør dette trinnet. Deretter får en maling skuffen og sette i noen av det sammensatte i skuffen. Bruk en sparkel eller en liten applikator for å fylle hullet med middelet. Trykk på sammensatte ned i hullet og sveip applikatoren for å fjerne overflødig stoff.
  • La sparkelmasse tørke i hullene. Vent noen minutter for å vike for tørkeprosessen av det sammensatte. Når den er helt tørr, glatt de områdene du har lappet ved hjelp av sandpapir.
  • Rengjør lappet opp områder for maling. Ta en ren svamp og bruke den til å tørke veggene for å bli kvitt støvet. Deretter undersøke om du trenger å bare retusjere maling i de lappet opp områder eller male hele rommet. I det øyeblikket du er ferdig å male veggene, vil du finne det selv vanskelig å fastslå hvor de små hullene en gang ble plassert.
  • Bruk en tube med selvklebende forsegling å lappe de små hullene i veggene. Dette er en enklere og raskere metode for patching de små hullene i forhold til bruk av sparkelmasse. Selv om en sel er mest brukt som et lim, fungerer det i stor grad å dekke opp hull, også. Bare fyll hullene med forseglingen ved hjelp av fingrene og la det tørke i veggene. Sand det og male området akkurat som hvordan du skal gjøre det ved hjelp av sparkelmasse.

Ingen lite hull kan ødelegge hele utseendet og følelsen av ditt hjem lenger

Hvordan å lappe små hull i veggene. Rengjør området i veggen der de små hullene er.
Hvordan å lappe små hull i veggene. Rengjør området i veggen der de små hullene er.

Ingen lite hull kan ødelegge hele utseendet og følelsen av ditt hjem lenger. Hvis du vet hvordan å lappe hull, kan du gjøre veggene ser så glatt som de er helt nye. Denne måten, du aldri trenger å bruke mye penger igjen i å reparere veggene bare for å bli kvitt den stygge hull for alltid.