E2r

Hvordan installere hardware på nye skap

Det er ingen bedre måte å si at du har gjort en godt utført jobb i hjemmet forbedring enn å legge den siste finpussen som gjør alt perfekt. En av de små tingene er å legge til maskinvare på nye skap som du nettopp hadde installert. Denne oppgaven er ganske lett å oppnå. Alt du trenger er riktig sett med verktøy og maskinvare, og så er du klar. Følg trinnene nedenfor for å veilede deg om hvordan du gjør det. Les videre.

Hvordan installere hardware på nye skap. Bore-og installasjon.
Hvordan installere hardware på nye skap. Bore-og installasjon.
  • Materialer. Den første og viktigste du trenger er maskinvaren. Du kan enten velge fra en knott type som bare krever én skrue, eller pull type, som trenger to skruer for montering. Du vil også kreve bruk av en drill og en Philips skrutrekker. Som en ekstra tiltak, sørg for å ha et par vernebriller med deg for å beskytte øynene dine til enhver tid.
  • Forberedelse. Velg enten en knott eller trekke type maskinvare. Etterpå kan ta de nødvendige skritt for å måle posisjonen av materialet og ved å markere hvor til å bore hullet i skapet. Sett bare én prikk hvis du bruker en knott type og to prikker for en pull type. Har alle dine verktøy klar til bruk i standby posisjon, slik som drill og skrutrekker.
  • Bore-og installasjon. Begynn med å bore hullene i fronten av kabinettet, stansing gjennom den bakre delen. Påfør bare et lett trykk under boring for å unngå overtrykk og skader kabinettet. Etter boring, rengjøre fliser gjort ved å bore hull. Men vær forsiktig ved rengjøring av overflødig å unngå å skade hånden din. Hansker vil gi deg en ekstra beskyttelse. Sett inn skruene fra baksiden mens samkjøre maskinvaren i front. En gang på plass, hvis du bruker knott typen så kan du gå videre og stram skruen med skrutrekkeren. Men hvis du bruker pull type, satt de to skruene på plass først, før du fortsetter å stramme dem opp. Som en påminnelse, husk å ikke stramme skruene for mye. Å gjøre dette kan skade kabinettet. Når du er ferdig, kan du bruke noen tre polish eller en all-purpose rengjøringsmiddel for å rengjøre kabinettet fra alle støv og spon. Bruk en all-bomull, myk klut til å rengjøre med.

Ta deg tid til å måle vinkelen og justering mellom maskinvaren og skapet. Merking området sikrer at du ikke vil misalign maskinvare stykker fra hverandre. En ting du må unngå er forskjellen i avstand. Det må være nøyaktig like med hensyn til målingen. En tomme av justeringen vil føre til et kabinett som ser klosset og dårlig bygget. Du må også være forsiktig med elektrisk utstyr. Ikke la drill liggende rundt med makt fortsatt på som du kanskje tilfeldigvis skade deg selv med det. I konklusjonen, har du nå den nødvendige informasjon for å begynne å installere egen maskinvare i skapet. Lykke til!