E2r

Hvordan lage et stoff rullegardin

En rullegardin kan lett bli en fin erstatning for gardiner

En rullegardin kan lett bli en fin erstatning for gardinene. Det kan være et flott tillegg til ethvert rom, siden det gir deg det vi ønsker mest, personvern. Den blinde kan kuttes i alle størrelser avhengig av dekningsområde. Det kan bli rullet inn i den minste størrelsen, knapt tar opp plass inni vinduer eller dører.

Bruk av stoffer i rullegardiner er svært gunstig

Bruken av tekstiler i rullegardiner er meget fordelaktig. Bortsett fra å være billigere i materialer, kan du gjøre det så fargerikt, grafisk eller kreativ som du vil. Dette er fordi du har muligheten til å velge stoff og endre den når du vil.

Hvordan lage et stoff rullegardin. Opprette stoffet rullegardin.
Hvordan lage et stoff rullegardin. Opprette stoffet rullegardin.

Det er ikke så vanskelig å lage og sette opp ditt eget stoff rullegardin. Materialene er enkle å finne, og det ville være mer kostnadseffektivt for deg. Bare følg prosedyrene nedenfor og på kort tid vil du gjøre den til din favoritt siste tiden.

  • Forbered materialer. Du trenger en rullegardin kit, tilgjengelig til enhver verktøyet butikken. Velg et stoff som utfyller rommet hvor du setter opp blind. Du må også forberede et stoff stiver. Plasthansker, bolle med vann til å stive stoffet. Forbered også linjal, blyant, saks, lim eller dobbeltsidig tape, målebånd, symaskin og tråd til å fullføre materialer.
  • Sett målingene. Måle bredden og lengden av vinduene før du begynner. Dersom vinduene er brede og store kan det være lurt å gjøre to eller flere persienner. Bredden av valsen nyanse er den samme som bredden av valsen skygge inne i settet. For å få den lengde av valsen skygge, tilsett 12 inches til måling av vinduet. Dette er avstanden fra toppen av vinduet til vinduskarmen.
  • Stive av stoffet. Hell stoff stiver i bollen med vann og senk stoffet fullstendig. Du kan også bruke aerosolspray å stive stoffet. Når stoffet er stivnet, tørk den og få den trykket. Dette vil gjøre stoffet bedre til rette for skjæring og måling.
  • Opprette stoffet rullegardin. Legg stoffet på et flatt underlag med feil side opp. Brett opp 1 ½ inches fra den korte siden av stoffet. For å opprette casing for pluggen, sy minst 1/8 inches fra den rå kanten av stoffet. Du kan velge mellom å ha stoffet rulle ned fra forsiden av valsen eller til å rulle ned bakfra. Tegn en linje for å markere dette og påføre en dobbeltsidig tape langs denne linjen.
  • Du kan nå legge rullen på arbeidsflaten. Trinsen mekanismen skal være på den riktige side eller den høyre side av valsen. Trekk tildekking av klebebånd og trykker den øvre kanten av stoffet på valsen. Linje opp kanten av stoffet langs den markerte linjen. Dette plasserer korrekt stoffet på valsen. Rull hele stoff rundt valsen manuelt.
  • Installer valsen mekanismen på vinduet området. Heng valsen fra brakettene og rull lommene rundt valsen. Gjøre dette flere ganger, eller inntil den ønskede jevnhet av duken er oppnådd. Dette vil også teste om stoffet rullegardin fungerer.

Du er nå ferdig med rullegardin

Du er nå ferdig med rullegardin. Du kan gjøre dette på flere steder i huset: Soverom, stue, stue, arbeidsrom, bad og enda spisestuen. Avslutt kontakten med en nydelig kamskjell eller turret å legge eleganse til din rullegardin.