E2r

Hvordan Refinish en antikk porselen skap

En antikk er en gammel element som er samlet inn eller ønskelig på grunn av sin alder, sjeldenhet og unikhet. Dette har vanligvis en intrikat design, som viser håndverk av maker. Et objekt er vanligvis betraktet antikk om det allerede er 100 år eller mer. En antikk kan kjøpes på antikvariater. Dette er også vanligvis noe som har gått fra en generasjon til en annen i familien din. Det er antikke speil, møbler og skap. Hvis du har antikk porselen skap og du ønsker å Refinish det slik at den ser ny, kan det være lurt å tenke over det fordi en antikk har en høyere verdi hvis ingen av delene er endret. Lakkering av dette vil gjøre verdien går ned. Men hvis du virkelig er bestemt, så kan du alltids gjøre dette når som helst.

Hvordan Refinish en antikk porselen skap. Få de tingene som du vil bruke i omlakkering din antikk porselen skap.
Hvordan Refinish en antikk porselen skap. Få de tingene som du vil bruke i omlakkering din antikk porselen skap.

Her er fremgangsmåten for hvordan du Refinish en antikk porselen skap.

  • Få de tingene som du vil bruke i omlakkering din antikk porselen skap. Disse er nafta, malingsfjerner, skrutrekker, polyuretan finish, malerens tape, tre skrape, sandpapir (medium og lett klasse), 00 stålull, beis, maling, svamp og pensel. Bruk hansker og vernebriller når du arbeider på kabinettet ditt.
  • Rengjøre kabinettet. Fjern alt som er plassert inne i skapet og sette dette midlertidig på ett sted. Fjern hengslene på dørene til skapet og sette disse på ett sted også. Deretter fjerner skuffer av kabinettet slik at du kan rense disse fullstendig. Hvis skapet var farget eller har en gammel finish, må dette fjernes med middels karakter sandpapir. Bruk middels karakter sandpapir så godt hvis kabinettet har skader. Glatt skap med lys sandpapir etterpå. Men hvis kabinettet ikke var farget og det er ikke skadet, kan du bruke lys sandpapir umiddelbart uten å måtte bruke middels karakter sandpapir. Benyttet et oppløsningsmiddel vaskbar malingsfjerner hvis det er deler med tykk maling. Når dette er gjort, sjekk om det er gjenværende overflate, slik at du kan fjerne dette med tre skrape. Bruk nafta å fjerne eventuelle rester igjen fra å bruke malingsfjerner.
  • Beis eller frakk skapet. Når kabinettet er ren og tørr, påfør et tynt lag med lakk tynnere før lakkering. La dette helt tørt. Når det er tørt, kan du nå søke flekken hvis flekker eller maling hvis du bestemmer deg for å male skapet. Bruk svamp til å søke flekken. La det første belegget tørke. Bruk stålull på kabinettet før farging igjen. Dette gjelder bare hvis du er flekker på kabinettet. Hvis du skal male dette, er det ingen grunn til å bruke stålull etter første lag med maling. Påfør andre påføring av beis eller maling på skapet og la dette grundig tørr. Til slutt, gjelder polyuretan på kabinettet. Dette vil beskytte beis eller maling du søkte på antikk porselen skap.
  • Tillate polyuretan tørke. Når det er tørt, kan du sette tilbake de delene av skapet samt ting som du flyttet.

Som nevnt

Som nevnt, må du tenke dette over før omlakkering en antikk element som din Kina kabinett. Det kan være lurt å prøve å rense dette først og se om du liker hvordan den ser ut etter rengjøring. Hvis du er 100 prosent sikker på at du vil Refinish dette, så kan du alltid følge trinnene på denne artikkelen.