E2r

Hvordan å generere din egen kraft med vindmølle strøm

I gamle dager

I gamle dager ble vindmølle eller en vind pumpe som det er skikkelig kalt brukt til jordbruksformål som slår maskiner for sliping hvete og mais og pumpe vann inn kanalene, hjemmene og låver. Dag, vindmøller utføre mer enn. Ettersom etterspørselen etter går grønt vevstoler større og større, er mange alternative former for kraftproduksjon eller fornybare energikilder blir forfulgt, og vindmølle strøm er et slikt alternativ. Det er til og med kalt både moderne vindturbiner for det formål kraftproduksjon.

Hvis du alltid har ønsket å kutte ned på strøm kostnadene spiser vesentlig inn dine utgifter, og deretter bli en talsmann for planeten vår ved å gå ren og grønn. Prøv kraften i en vindmølle aka vindturbin.

Her er hva du kan gjøre:

1

En. Design din egen vindmølle modell. Surfe på Internett etter mønstre som du kan laste ned og lagre for utskrift. Når det er skrevet, kan du bringe dette designet til kopimaskinen for å forstørre for deg å se selv de minste detaljer.
Hvordan å generere din egen kraft med vindmølle strøm. I gamle dager.
Hvordan å generere din egen kraft med vindmølle strøm. I gamle dager.

2. Bli kjent med de delene av en vindmølle.

 • Vindmåler eller speedometer - tiltak hvor fort bladene kommer.
 • Vindmølle kniver - Din Windmill hjul.
 • Brake - hjelper deg stoppe vindmølle blader / vindmølle hjul under kriser som orkaner, jordskjelv og stormer.
 • Controller - moderate vindhastigheter som kan skade vindmølle.
 • Girkasse - lar deg styre aksel hastigheter. Merk: Hvis en girløs vindmølle er tilgjengelig, gå for denne type i stedet.
 • Generator - genererer kraften i vindmølle din.
 • Nacelle - beskytter generator og girkasse.
 • Pitch - bestemmer vinkler av dine vindmølle kniver, de vinkler som best fanger vind for generator for å rotere
 • Rotor - Sminke del av generatoraksel
 • Tårn - kroppen som holder dine vindmølle kniver
 • Vindpilen eller hale vane - maksimerer kraftproduksjon

3. Ta med design til en vindmølle produsenten eller butikken. Avhengig av dine energibehov, kan du begynne i det små ved å kjøpe bærbare vindmøller. Senere kan du velge å kjøpe store seg som kraftbehov øker.

4. Installere vindmølle. Taket ditt, hagen eller bakgården er ideelle steder for å installere vindmølle men velger et sted hvor vinden er sterkest. Få en gjør-det-selv manual for dette formålet, og sørge for at alle deler av vindmølle din er komplett før montering.

5. Generere din egen makt. Nå som du vet det helt grunnleggende for å lage din egen alternativ strømkilde, får i aksjon og bygge din egen vindmølle.

6. Bli involvert. Bli med vindmølle klubber og entusiaster: De kan lære deg alt om gjøre og ikke gjøre for å opprettholde en vindmølle og dele informasjon om omsorg for miljøet.

Hvordan å generere din egen kraft med vindmølle strøm.
Hvordan å generere din egen kraft med vindmølle strøm.

7. Les opp. Det er mange kilder til informasjon om å generere din egen makt ved hjelp av vindmølle. Sjekk ut på internett, magasiner, og organisasjoner som er på alternative energikilder.

Hvis dette fungerer for deg, spre ordet om hvordan å bygge din vindmølle er en av de smarteste trekk du noensinne har gjort. Ditto, hjelpe andre mennesker bygge sin vindmølle. Jo mer, jo bedre, og jo bedre vil det være for planeten Jorden.