E2r

Hvordan å fylle hullene i murstein mørtel for Oppussing

Ser du de sprekker splitting murstein og mørtel av veggene i hjemmet ditt? De tilsynelatende harmløse sprekker er som små innfallsporter hvor små insekter og kryp kan passere gjennom å knaske ned på huset ditt. Du vil også måtte forholde seg til den råtnende av tre bak disse klossene så vannet siver seg i.

Hvordan å fylle hullene i murstein mørtel for Oppussing. Bruk børsten til å tømme ut små biter av rusk som du finner i sprekker.
Hvordan å fylle hullene i murstein mørtel for Oppussing. Bruk børsten til å tømme ut små biter av rusk som du finner i sprekker.

Heldigvis tar det ikke mye tid eller ferdigheter til å fylle disse sprekkene. Dette er en av de reparasjoner som du enkelt kan gjøre for deg selv.

Her er de tingene du trenger for å fylle disse hullene og sprekker:

  • Få en god børste.
  • Kjøp en god merkevare av mørtel mix og en bøtte å blande den inn eller kjøpe mørtel (den typen som kommer pakket i et rør) og en caulk pistol som du kan laste det inn.
  • Avhengig av fargen på murstein, kan du få sement farge. Du ønsker dette så de resulterende fargene vil blande seg i.
  • Du kan faktisk bruke hendene for denne jobben, men du kan også bruke gummihansker hvis du vil.
  • Jointer og sparkel er nødvendig for den siste finpussen.
Er deres felles mørtel samme vanlig grå farge. Hvis du kjøpte mørtelen blandes og bøtte.
Er deres felles mørtel samme vanlig grå farge. Hvis du kjøpte mørtelen blandes og bøtte.

Når du har dine materialer, kan du spenne ned og få til å fungere. Her er fremgangsmåten:

  • Bruk børsten til å tømme ut små biter av rusk som du finner i sprekker. Du bruke samme prinsippet som du bruker når du søker et lim: hvis du ikke rengjør overflaten, vil limet ikke fungerte veldig bra. Hvis sprekkene er spesielt stor, kan du bruke hageslangen for å rydde i ruinene.
  • Hvis du kjøpte mørtelen blandes og bøtte, gå videre og blande mørtel mix i deg bøtte med litt vann. Hvis du gikk og kjøpte mørtelen som allerede var blandet i en tube, så bare ta røret og legger det i din caulk pistol. For store sprekker, bruk en trakt i stedet.
  • Hvis du valgte å bruke gummihansker, er dette tiden for å sette dem på. Få litt vann og anvende den på den sprukne mørtel. Sørg for at mørtelen blir i disse leddene! Hvis du tilfeldigvis skal bruke caulk pistol, blir dette enda enklere, bare skyte mørtelen inn i sprekker.

Er deres felles mørtel samme vanlig grå farge

Er deres felles mørtel samme vanlig grå farge? Hvis det er samme farge, har du ingen problem. Men hvis felles mørtel er ikke samme farge, du virkelig burde bruke mørtel mix. Dette er den delen der du kan bruke sement farge og blande det inn med mørtel din blande for å få riktig farge.

Pakk mørtel som solid som du kan

Pakk mørtel som solid som du kan, og bruk deretter jointer og sparkel for å fullføre den nye overflaten. Hvis sprekken følger samme bane som det felles, enkel match leddene som best du kan. Deretter bruker sparkel å forme mørtel overflate å matche overflaten av mursteinene. La det tørke for så lenge det er behov for.