E2r

Hvordan å fullføre et lavt kjelleren tak

Noen huseiere ønsker å kvitte seg med sin lave taket kjeller for å få mer plass til sine hjem. Ett av problemene med dette er å avgjøre hva du skal gjøre med en lav kjeller tak. Det er noen ting du kan gjøre for å fullføre en lav kjeller tak. Følg trinnene nedenfor for å vite hvordan du kan gjøre dette.

Her er fremgangsmåten som du kan følge hvis du ønsker å avslutte et lavt kjeller tak:

  • Bestemmelser. Før du gjør noen endringer i hjemmet ditt, må du sjekke med ditt fylke for å finne ut om det er noen regler som du må følge når det gjelder arbeidet med kjelleren taket. Du må kanskje følge regler på hva slags materiale som brukes for taket, høyden på taket eller andre viktige saker som angår din sikkerhet.
  • Ta kontakt med en arkitekt. Hvis du har budsjett, er det best å konsultere en arkitekt før du gjør noe med taket. En arkitekt kan foreslå noen av de måter på hvordan du kan avslutte taket. Gi noen detaljer om hva du vil at kjelleren skal se ut og arkitekt vil kunne hjelpe deg gjennom hele prosessen. Vær åpen for deres forslag også som de kan ha noen gode ideer som du aldri tenkt på å gjøre.
  • Primer. Det første trinnet i etterbehandling taket er å bruke spraymaling først i en lys farge. Du må kanskje flere bokser av spray maling for å dekke hele taket. Inkluder spray maling alle elementene som er utsatt på taket. Vent til malingen tørke. Påfør primer på taket når spraymaling allerede tørket.
  • Mount gips. Det neste trinnet er å montere gips på taket. Du kan gjøre dette ved hjelp av en sterk lim som er bra for montering harde og solide elementer. Bruk gips hengeren for å hjelpe deg med montering av gips. Gjør dette til alle gips er montert på kjelleren taket. Etterpå bruker heavy duty tape til å dekke bretter på taket.
  • Fest paneler. Den siste tingen å gjøre er å feste panelene eller himlingsplater. Du kan bruke putty til å gjøre dette. Du må kanskje en spesiell type lim for å feste tak flisene. Spør jernvarehandel på hva slags sparkel er best å bruke for paneler eller dine himlingsplater. Vent til flisene til tørk.

Hvordan å fullføre et lavt kjelleren tak. Ta kontakt med en arkitekt.
Hvordan å fullføre et lavt kjelleren tak. Ta kontakt med en arkitekt.

Dette er fremgangsmåten du må følge hvis du ønsker å avslutte et lavt kjelleren tak. Når du arbeider, er det tilrådelig å bruke arbeidshansker, arbeid beskyttelsesbriller og en ansiktsmaske for å dekke nese og munn, slik at du ikke vil inhalere røyk fra maling. Hvis du har en hard tid å gjøre dette på egen hånd, kan det være best hvis du leier en konstruksjon laget eller be om hjelp fra noen venner, slik at du kan få jobben gjort raskt.