E2r

Hvordan å forsegle konkrete garasje gulv

Hvis du ønsker å henge rundt garasjen ofte

Hvis du ønsker å henge rundt garasjen ofte, bør du vurdere forsegling betonggulv. Forsegling kan holde det ser bra i år, og beskytter den mot sprekker og skader fra salt, flekker og fuktighet. Du kan bruke fugemasse til å gjøre gamle betonggulv ser nye også. Det finnes flere typer av betong gulv tetningsmidler så sørg for at du vet hva du trenger. Epoksyharpiks, uretan og akryl fugemasse er noen. Alle tre er langvarig, men akryl fugemasse vanligvis varer lengst og har en motstand mot falming. Det vil ingen rolle om du har nylig concreted garasje gulvet eller hundre år gamle gulvet - forsegling det ville løse alle estetiske og vedlikehold problemer i tillegg. Les videre for å finne ut hvordan å forsegle konkrete garasje gulv.

  • Pass på å fjerne garasjen for hindringer. Hindringer menes alle lagring elementer, stoler, bord og din bil. Rengjør garasje gulv grundig. Feie smuss og støv av området spesielt hjørnene. Bruk en støvsuger til å sive små partikler. Hvis det er oljeflekker og fett flekker på gulvet, skrubb dem av ved hjelp av white spirit før du påfører tetningsmasse.
  • Få målinger av din garasje gulvet. For å finne ut hvor mye fugemasse må du dekke hele garasje gulvet. Å få kvadratmeter, måle lengden og bredden på rommet og multiplisere begge målingene. Ta oppmerksom på at du vil trenge en gallon for å dekke minst 200 kvadratmeter av gulvet så hvis din garasje gulvet overstiger denne målingen og kjøpe minst to liter. Aldri fungere uten tilstrekkelig forsyning - som vil forlate programmet ujevn.
  • Velge riktig tetningsmasse. Det er flere konkrete gulv tetningsmidler i markedet som varierer avhengig av geografisk plassering som klima og værforhold. Du ønsker kanskje å male gulvet så pass at silikonet du får kan brukes under maling. Du kan vurdere å få den billigste merke, men vær forsiktig - lese etikettene før du kjøper den.
  • Beskytt dine rør og listverk. Dekk utsatte rør i garasjen samt listverk med malerens tape eller maske tape for å beskytte dem fra å bli tetningsmasse. Husk at betongen tetningsmasse flekker noe som den berører.
  • Forbered fugemasse blanding. I en stor container, bland i tetningsmasse og herder. Bland dem grundig, slik at hvert enkelt stoff er helt oppløst. Ved hjelp av en maling skuffen, hell i noen av tetningsmasse. Pass på at du bruker blandingen umiddelbart.
  • Påfør tetningsmiddel på betonggulvet. Bruk en stiv pensel å påføre tetningsmiddel først på hjørnene av garasjen gulvet for å sørge for at kantene på garasjen har blitt forseglet. Deretter bruker du en rull og bruke konkrete fugemasse på høyre side av rommet arbeider din vei til venstre. Arbeid i seksjoner, slik at du kan være sikker på at hele rommet er helt dekket. Når du er ferdig sin helhet, ikke gå på det ennå! La fugemasse tørke helt ut i minst 24 timer.

Pass på at du jobber i et tilstrekkelig ventilert rom

Hvordan å forsegle konkrete garasje gulv. Pass på å fjerne garasjen for hindringer.
Hvordan å forsegle konkrete garasje gulv. Pass på å fjerne garasjen for hindringer.

Pass på at du jobber i et tilstrekkelig ventilert rom - som betyr å holde din garasje døren åpen for å la luften sirkulere. Røyk kan irritere dine sanser eller kan trenge inn i huset så holde kjøkkenet døren lukket og forsegle døren gap med en fuktig klut. Du kan male over silikon hvis du ønsker å få et helt nytt utseende for garasjen din. Lykke til!