E2r

Hvordan å forberede ditt hjem for vinteren

Sommeren har kommet og gått

Sommeren har kommet og gått, og det er nå på tide å forberede seg på kalde vintermånedene. Som et hus, er det flere tiltak du kan ta for å winterize ditt hjem. Uansett om det snør eller bare regner i ditt område, må du forberede deg hjem for tøffe værforhold.

 1. Sjekk din ovn årlig. Ring en HVAC profesjonell og har ham inspisere din ovn. Fjern eventuelle brennbare materialer i nærheten ovn. Ventilene skal kontrolleres og rengjøres ut også. Dette vil forhindre at uønskede branner og holde ovn fungerer effektivt. Bestille tidlig for å sikre at du får en avtale før vintersesongen starter. Det er best å løse eventuelle problemer nå mens du har tid til å fikse det.
 2. Forbered din peis. Plassere en cap på skorsteinen og har en feier rense den ut. Hogge ditt eget brensel eller starte strømpe opp på den og legger den utenfor hjemmet. Ideelt sett bør det være rundt femti meter fra hjemmet for å hindre termitt infestation.
 3. Winterize vinduer og dører. Gå rundt ditt hjem for å sjekke for eventuelle tetningslister som må skiftes ut eller tetningslister rundt vinduer som må utføres på nytt. Fjern sommer skjermer og installere storm vinduer i stedet.
 4. Rense ut dine takrenner. Spyl og døde blader og greiner som kan ha samlet på taket ditt og gutter i løpet av sommeren. Avløp på taket må være ryddet for rusk så smeltet snø og kraftig regn kan renne ut riktig. Hvis ikke, kan du oversvømme din kjeller.
 5. Du må forhindre VVS fryser. Tømme hageslangen. Stenge noen utendørs kraner. Steng av air condition avstengningsventiler. Isolere vannrør for å hindre frysing.
 6. Høste noen grønnsaker fra sommeren hage. Sett bort vinter følsomme planter.
 7. Lager opp pantry med hermetikk og andre ikke-bedervelige mat og flaskevann i tilfelle snøstormer og strømbrudd. Inkluder pet food for ditt kjæledyr. Kontroller at du har lommelykt med batterier. Hamstre på stearinlys og fyrstikker.
 8. Pakke bort din sommer gear. Rense hageredskaper og pakke det bort i uthuset eller garasjen. Tømme gassen i gressklipperen din. Rengjør og pakk bort utemøbler.
 9. Forberede vinterutstyr. Kontroller at snøfreseren fungerer hvis du trenger det. Men en god snøskuffe hvis det snør i ditt område og plassere den i garasjen der det er lett tilgjengelig for deg. Ha et lager av stein salt.
 10. Sjekk med gartneren hvis du trenger å trimme trær eller beskjære grener for å beskytte det i løpet av vinteren.
 11. Installer en karbonmonoksid detektor i ditt hjem og sørge for at alle røykvarslere fungerer. Gasspeiser kan avgi høye nivåer av karbonmonoksid. Holde familien din trygg ved å sjekke detektoren. Hold brannslukningsapparat innen ti meter fra kjøkkenet og sørg for at den er i full drift.
Hvordan å forberede ditt hjem for vinteren. Sjekk din ovn årlig.
Hvordan å forberede ditt hjem for vinteren. Sjekk din ovn årlig.

Winterize ditt hjem og du vil holde deg og ditt hjem trygt, varmt og lyd i de kalde månedene. Forberedelse til vinteren nå kan spare deg for mye problemer i fremtiden.