E2r

Hvordan å feste stroppen til horisontal stang i en vask

En del av å installere et nytt bad kranen er å endre vannlåsen

En del av å installere et nytt bad kranen er å endre vannlåsen. Når du kjøper en ny kran, kan du kjøpe en som kommer med en pop-up avløp. Før du hopper inn å feste stroppen til heisen stang og horisontal stang i en vask, må du gå gjennom trinnene i å erstatte den nye kranen først.

Materialer

 • Ny kran med vannlåsen
 • Rørlegger er kitt
 • Erstatning tilførsel rør
 • Skiftenøkkel
 • Basin skiftenøkkel
 • Pipe tråden
 • Groove-joint tang

Instruksjoner

 • Sett sammen ditt materiale. Før du går ut og kjøpe materialer, sjekke tilstanden på kranen og kranen montering du erstatter. Se om du må skifte forsyningslinjer eller må du installere stop ventiler under vasken. Forsyningslinjene bør være lang nok til å nå opp til stoppventilene. Sjekk om du har de riktige verktøyene også.
 • Forberede vasken. Slå av vannet, slik at ikke vann renner gjennom kranen. Koble forsyningslinjene samt montering nøtter. Det er en festeskrue som holder stroppen til heisen stang. Løsne denne settskruen deretter klemme låsen eller våren klippet. Skyv ut stroppen fra pivot (horisontalt) stang. Ta ut den eksisterende kranen deretter rengjøre vasken godt.
 • Installere kranen. Hvis du kan bruke de eksisterende forsyningslinjer, gjøre det. Ellers må du erstatte forsyningslinjene med nye. I tilfelle det er ingen gummipakning som fulgte med den nye kranen, bruk rørlegger er kitt i stedet. Anvende et tau av rørlegger er kitt til enten vasken dekk eller undersiden av den nye kranen kropp. Plasser den nye kranen inn i sin rette plass.
 • Stram kranen. Bruk et basseng skiftenøkkel slik at du kan stramme montering nøtter. Kranen skal holdes rett som du stramme nøtter fra under vasken.
 • Erstatte den gamle avløp. Koble kroppen av avløpet fra fellen ved å løsne holdekilemutteren. Ta ut låsemutteren funnet under vasken slik at du kan skyve den gamle avløp kroppen ut. Fjern eventuell gammel kitt. Påfør et tau av rørlegger er kitt rundt avløpet hullet. Plasser avløpsflensen inn i hullet og trykk den ned til den er i sin rett sted. Sørg for å stramme låsemutteren på kroppen av sluket. Sette sammen friksjon vaskemaskin og gummipakning. Med én hånd, holde på avløpsflensen vel som du skru den kroppen med den andre hånden. Bruk groove-joint tang for å stramme låsemutteren. Liket av sluket skal vende bakover.
 • Installer stroppen. Først installerer dreiestaven. Pakk den gjengede enden med rørgjenge tape. Skru denne enden til avløpet kroppen. Installer stroppen. Nær proppen helt deretter gli i stroppen til heisen stang samt dreiestaven. Bruk våren klippet for å holde stroppen på plass. Settskruene holde stroppen til heisen stang. Disse skal strammes godt. Når heisen stangen er nede, bør avløpet være helt åpen. Hvis heisen stang er opp, bør stopperen hindrer at vannet renner ned i avløpet. Løsne festeskruen og skifte remmen et hull opp eller ett hull ned for å justere stopperen.

Hvordan å feste stroppen til horisontal stang i en vask. Sett sammen ditt materiale.
Hvordan å feste stroppen til horisontal stang i en vask. Sett sammen ditt materiale.

Feste stroppen til horisontal stang under vasken er bare ett lite skritt i å installere en ny kran. Stroppen er en del av avløpet sammenstilling som er festet til den nylig installerte kranen.