E2r

Hvordan å åpne opp og forvandle et bad

Ta et bad er som å ta en pause før og etter start en stressende dag. Det er grunnen til at badet skal være komfortabel. At 10 eller 20 minutter i badet bør være en avslappende pause fra dag-til-dag rutine. Åpne opp og forvandle badet ved å følge tipsene nedenfor:

Hvordan å åpne opp og forvandle et bad. Omorganisere på badet.
Hvordan å åpne opp og forvandle et bad. Omorganisere på badet.
  • Rengjør den godt. En fancy bad kan aldri være bra hvis det er rotete. Selv installerer dyre fliser eller badekar vil ikke hjelpe hvis du ikke kan holde badet rent. Så det første trinnet i å transformere badet er å rengjøre den godt. Gjør det så rent som mulig. Det kan ta noen timer med endeløs skrubbing men minst, trenger du ikke å gjøre dette hver dag. Planlegg selv å rengjøre badet grundig en gang i uken eller to ganger i måneden. Sørg for å fjerne muggsopp, rusk og blekemidler de hvite flisene. Du vil bli overrasket over hva en ren bad kan gjøre til sin generelle utseende.
  • Organiser badet. Foruten rengjøring av badet, er en annen måte å transformere det ved å organisere badet godt. Fjerne alt som må fjernes fra badet. Legg lagringsanlegg om det vil gjøre badet mer organisert. Holde håndklær, ekstra såpe og rengjøringsmidler i sine anviste steder. Holde dem vekk fra øynene vil gjøre badet ser rent og organisert.
  • Omorganisere på badet. Er du sikker på om dagens ordning av ting i badet ditt? Kanskje du trenger å flytte forfengelighet eller fjerne gardin. Noen ganger kan omorganisere ting i et rom gjør rommet ser helt nytt. Det vil fungere på samme måte på badet.
  • Endre fargepaletten. Hvitt er alltid valg for en rent utseende bad. Men det er ikke alltid en spennende måte å kle opp badet. Tenk på den mest hensiktsmessige fargepaletten for ditt bad. Det kan være noe som du vil bruke som solnedgang palett eller jord tone palett. Sørg for at alt på badet vil følge din fargepalett. Male veggen, endre gardin, og endre dekorasjoner på badet kan gjøre så mye av sin vakre endring.
  • Ha et tema for badet. Dessuten paletten, kan du også redesigne badet ved å endre tema. Spa temaet er populære, men du kan også prøve stranden tema eller skog tema. Forestille seg hvordan badet skal se ut til disse temaene, og hvordan du vil endre på badet for å følge det temaet. Kanskje installere sjøen bergarter på veggen eller legge store døde grener av trærne på gulvet vil gjøre. Prøv å legge duftende stearinlys, røkelse, og oljebrenner å legge aromatisk aura på badet.
  • Endre belysning. Sett stemningen gjennom belysning. Du kan installere to lightings på badet. Man kan være så sterke som sollyset og den andre kan være så svak som daggry. Begge lightings har ulike effekter, men i det minste, kan effekten bli valgt basert på humøret ditt.

Tipsene ovenfor er generelle måter på hvordan å åpne opp og forvandle badet. Det er flere måter der ute. Fortsett på å utforske dine muligheter. Ikke glem å vurdere dine ferdigheter, budsjett og badet nåværende tilstand når du planlegger for sin transformasjon.