E2r

Å gjøre tre skodder: tre vinduet blinds

Tips for å hjelpe deg å gjøre dine egne skodder

Å gjøre tre skodder kan være lett eller vanskelig, avhengig av hvordan du gjør det. Louvre kan være for komplisert og ruting er tenkt å ta for mye arbeid, men styret og lekter stil synes å være akkurat riktig for folk flest. Her har vi utforske styret og lekt stil installere tre blinde . Her er hvordan du gjør treskodder.

Å gjøre tre skodder: tre vinduet blinds. Tips for å hjelpe deg å gjøre dine egne skodder.
Å gjøre tre skodder: tre vinduet blinds. Tips for å hjelpe deg å gjøre dine egne skodder.

Først trenger du materialer. Et par ting er viktig, og noen få andre er gode å ha på hånden, men ikke nødvendig. En utmerket gjæringssag, noen dekk skruer for bruk i bygg, lim, øvelser, og rustfritt stål for montering (kalt forsenket), en tube med filler, en liter primer, og noen finish maling, er avgjørende. En god tablesaw brukes ofte for trimming kantene på utsiden av vantet. Noen mennesker bruker en sirkelsag i stedet for gjæringssag, men for vårt formål her, vil vi bruke en gjæringssag. Nå som du har fått alle materialer sammen, er du klar til å arbeide og lage dine egne skodder!

  1. Bruke billig not og fjær gran for veden.
  2. Barbere not / fjær av alle utsidene av styrene med en bordsirkelsag, som gjør at de ikke ender opp for smale.
  3. Mål alle dører og vinduer.
  4. Legg åtte inches til måling høyde og bredde, for å gjøre fire-tommers omlegg for kantene.
  5. For å montere vinduet skodder, først bore hullene på kryssfiner boards. Gjør hullene 2 1/2 inches bort fra kryssfiner står utenfor kanten slik at det er 12-tommers hull for hvert hull.
  6. Plasser kryssfiner over hva du vil dekke og merke hullet posisjon for å se hvor de trenger å være festet. Bolt kryssfiner til forankringene.

Styret og lekt virkelig synes å være den enkleste stilen som brukes for å lage tre persienner, mens raster og ruting tendens til å ta opp for mye tid og er for komplisert for folk flest. Styret og list er virkelig veien å gå. Den ferdige utseendet på tre vinduet skodder er profesjonell og enkel. Og mens du kan kjøpe profesjonelt gjort og installert persienner, har de en tendens til å være for dyrt. Det er virkelig en annen måte å gjøre det, og styret og lekter er den enkleste måten.

Du er klar til å gå! Nå har du din helt egne tre skodder som du bygget selv, uten å måtte bruke en arm og et bein, heller. Så lenge du har de riktige verktøyene, slik at tre skodder kan være morsomt og tilfredsstillende, samt spare deg for penger.