E2r

Slik tørker black eyed Susans

Black Eyed Susans har slående oransje-gule kronblader som omgir en hevet brun sentrum. De vanligvis blomstrer om sommeren. De mer eller mindre ser ut som tusenfryd. Disse blomstene kan gjøres om til fantastiske fall buketter og høst håndverk.
Her er enkle trinn om hvordan du kan tørke dine black eyed Susans:

Slik tørker black eyed Susans. Forbered ditt materiale.
Slik tørker black eyed Susans. Forbered ditt materiale.
  • Forbered ditt materiale. Samle alle materialer som du kommer til å trenge for tørking black eyed Susans. Du kommer til å trenge clippers for klipping stammen av Black Eyed Susans, strikker å holde stilkene sammen, klar spray maling eller hårspray for å male black eyed Susans å bevare dem, og twines.
  • Finn et sted der du er komfortabel. Ikke arbeid på et sted hvor det er for mange distraksjoner som dette kan påvirke utfallet av arbeidet ditt. Finn et sted der du er komfortabel å arbeide og bare slappe av og nyte prosessen med tørking black eyed Susans.
  • Plukk dine black eyed susans. Disse blomstene er tilgjengelig og blomstrer på seinsommeren. Samle dem når de alle blomstringen. Den beste tiden å samle blomstene er under en solrik dag.
  • Klipp stilkene. Du kan klippe og la stammen til ønsket lengde. Men den ideelle lengden er sju til ti inches. Bruk clippers å bryte stammen eller annet du vil ha problemer med å bryte disse med dine egne hender, og du kan vise seg å trekke hele blomster sammen med sine røtter. Du ønsker ikke at dette skal skje fordi dette ikke vil tillate ytterligere vekst av anlegget.
  • Rengjør anlegget. Fjern unødvendige blader. Du ville ikke ønsker håndverket å være alt for grønne eller uten blad i det hele tatt. Bare la noen blader som er nok til å gjøre håndverket ser bra ut. Fjern skitt fra damp og blader og blomst. Men vær forsiktig så du ikke å ødelegge det.
  • Danne en bukett blomster. Hold dem sammen med en strikk. Ved hjelp av en strikk vil sikre din bukett ved å holde stilkene sammen selv når de krympe når de tørker. Fest en snor eller en hyssing slik du vil ha noe som vil feste buketten når du henger den opp.
  • Heng buketten opp-ned. Heng dem på et kjølig, luftig mørkt sted. Stedet må ha en god ventilasjon for å la bukett lufttørke. La blomstene før de tørke i mer eller mindre en halv måned. Som du tillater buntene å tørke, sjekke dem fra tid til annen for å se om en mold eller mugg utvikler på dem og sørge for at du flytter på blomster slik at alle sider kan tørke.
  • Dekk Black Eyed Susans. Dette vil bevare sin farge og vil hindre fuktighet i å få til blomster. For å dekke det, kan du spraye en klar spray maling eller bruke hårspray. Du kan også male det med en fargeløs neglelakk hvis du er tålmodig nok.

Når du har gjort disse trinnene

Når du har gjort disse trinnene, kan du nå fjerne blomstene fra buketten og bruke dem i blomsterdekorasjoner. Du kan også bruke dem for å utforme utklippsbøker eller andre håndverkstradisjoner. Hvis du skal bruke dem for potpourri, bli kvitt sine stengler og la dem tørke i en food dehydrator for noen timer.