E2r

Hvordan lage en blikkboks lykt

Leter du etter måter å gran opp uteplassen

På jakt etter måter å gran opp din gårdsplass, bakgård eller hagefest med lave eller ingen kostnader i det hele tatt? Ser du verandaen et dystert sted som trenger noen lyn opp? Hva med lett-å-lage, super billig blikkboks lanterner?

Hvordan lage en blikkboks lykt. Forbered ditt materiale.
Hvordan lage en blikkboks lykt. Forbered ditt materiale.
  • Hva du trenger: En pott eller vask med varmt såpevann, åpnet opp suppe, grønnsaker, eller kaffe bokser med deres dekker forkastet (eller hvilket som helst åpent rust-fri kan du finne), tang, en tang, bånd / hyssing, hammer, ulike størrelse spiker / skruer, håndkle, stål kratt eller grove siden av svamp for rengjøring, fryser plass, stearinlys.
  • Forbered ditt materiale. Line opp åpnet opp bokser. Inspisere for eventuelle poking, skarpe kanter. Hvis noen skarpe kanter dukker opp på felger av bokser, crimp dem innover med en tang. Senk bokser i en gryte med varmt såpevann. Når du merker etikettene faller av, ta dem ut med tang og skrubbe dem med en grov svamp eller stål skrubb til de er rene for den klebrige etiketter. Skyll i rennende vann. Hell vann i bokser tre fjerdedeler fulle og sett dem i fryseren.
  • Design din mønster. Så snart isen danner solid, ta boksene ut av fryseren og legg dem på et håndkle lagt på et plant underlag. Et eksempel kan være en solid trebord eller betongplate. Bruk håndkle til å gi et fast grep, så vel som beskyttelse for noen sklir. Ikke bekymre deg om den enkle hamring. Neglene bør gå glatt som isen gjør bokser mer stabil. Med en markør, prikk eller tegne mønsteret direkte. Du kan velge å overføre mønsteret ved å dekke hele overflaten av bokser med trukket ut mønster og punktere tungt med en markør for å overføre til bokser. Du kan også gjøre frihånd mønstre. Bruk forskjellige størrelser av negler for å oppnå ulike lyseffekter. Jo mindre negler, det subtler strømmen av lys, mens større størrelse negler vil gjøre blikkbokser glød mer. Bare husk å sørge for at du setter nok hull i slik at lyset kan skinne gjennom!
    Etter stansing i et mønster ved å plassere to hull-ene på hver motsatt side av kanten av bokser. Bruk en stor spiker. Disse vil fungere som hull for bånd eller hyssing til å passere gjennom for bokser du ønsker å henge. La ferdige bokser på vasken på at isen skal smelte.
  • Finpuss. Når isen har smeltet ta bokser ut fra vasken eller bassenget og rist ut overflødig vann og håndkle tørt. Med en saks, kuttet en stripe av bånd eller hyssing ca 6 "til 8" lang, avhengig av hvor lavt du ønsker å henge tente tinn lanterner. Pass bånd eller twines gjennom de motsatte hullene du har gjort for bokser du ønsker å henge og knyt en knute i enden sikkert. Plasser lys av ditt valg i hver boks. Plassere på strategiske, mørke kriker og kroker og lyse opp! Nå hva om det som en kreativ måte å opp-syklus? Det og samtidig legge noe unikt til stedet som kunne ha blitt kastet ut som verdiløst søppel i første omgang.