E2r

Hvordan å vokse rød filigran blonder japansk lønn

Røde Filigree Lace japansk Maple er virkelig en dynamisk plante som tilbyr en slik unik design og konfigurasjon av grener og blader. Bladene ser ut som blonder og er levende farget lilla. Bladene kan skifte farge til en viss grad basert på sesongen, fra lilla du er kjent med en flammende rød skygge. I Japan er denne busken eller lite tre anses å være dekorativ mye som de populære bonsaitrær. Imidlertid ikke denne type miniatyr treet ikke trenger altfor mye vedlikehold. Siden dette anlegget, tre, eller busk, avhengig av hva du foretrekker å kalle det, er eksotisk og enkel å administrere, bør det gjøre en fin tillegg til noens bakgård. Som sa at hvis du ønsker å legge til mer liv til hagen din, så her er noen tips om hvordan å plante den.

Hvordan å vokse rød filigran blonder japansk lønn. Stedet.
Hvordan å vokse rød filigran blonder japansk lønn. Stedet.
  • Stedet. Motsetning til andre planter eller trær, er Red Filigree Lace japansk lønn noe sjenert når det kommer til solskinn. Ikke får det galt skjønt, trenger dette treet sollys, men de trenger det moderat. Derfor bør stedet å plante den har den rette kombinasjonen av skyggen og eksponering. Videre kan området ikke være tropisk. Klimaet egnet for dette anlegget er tørr og kjølig. Det tar ikke godt for ekstrem varme og fuktighet.
  • Jorda. Når det gjelder jord, kan den japanske lønn vokse det de fleste jordtyper, forutsatt at den er kombinert med tonnevis av kompost. Unghundtisper vil definitivt trenger de næringsstoffene rett ut av barnehagen. Som sagt sørg for å blande jord med mye kompost. Matjord bør også strødd med mulch som det vil bidra til å holde anlegget varm under kaldere årstider og vil hjelpe med væskeansamlinger. Jorda bør være pakket løs nok til at drenering, men stramt nok til å stabilisere anlegget. Ved planting av lønn, sørg for å grave et hull to ganger diameteren av rotklumpen. Sett den inn og dekke med matjord.
  • Vannet. Planting og første uken er kritisk. Må du vanne den godt. Daglig er for mye. I stedet vanne den hver 2 til 3 dager for ca 1 til 2 uker. Det bør gjøres i morgen. Dette bør være nok til å oppmuntre røttene å vokse i jord som gjør det sterkere og tøffere mot været.
  • Gjødsel. Dette er avgjørende også til alle unge lønn anlegget. Når transplantert, er det viktig å blande i gjødsel med jord. Du bør bruke slow-release gjødsel som det vil tillate deg å bruke gjødsel én gang. Du kan bruke generelle gjødsel også, men du er nødt til å gjøre hver 4. uke i ca 2 til 3 måneder.

For en plante

For et anlegg, kan Røde Filigree Lace vokse ganske høy og bred. For et tre, er det liten. I alle fall vil det trenger god plass for sine røtter for å utvide og dens baldakin å vokse. Når det er sagt er det sterkt anbefalt å plante den i et område der det ikke er mange andre planter i nærheten av det. Et godt mål ville være 10 inches i avstand fra nærmeste anlegget.