E2r

Hvordan mulch en hage

En hage er en av de mange tingene som kan forskjønne ethvert hjem

En hage er en av de mange tingene som kan forskjønne ethvert hjem. Det gjør huset mer behagelig å se på og gjør det litt mer avslappende. Det er derfor mange huseiere drømmer om å ha sin egen hage. Noen vil ha en stor hage, mens andre ikke har noe imot å ha en liten hage. Ja, det er mange fordeler ved å ha en hage, men du må alltid huske at det å ha en hage kan være mye arbeid. Du må vite hvordan du skal vedlikeholde din hage for å holde den vakker og sunn.

Hvordan mulch en hage. Identifisere hva slags mulch som du vil bruke.
Hvordan mulch en hage. Identifisere hva slags mulch som du vil bruke.

En ting det viktigste at du må vite når du har en hage er hvordan man skal mulch hagen din. Mulch spiller en svært viktig rolle i hagen din fordi mulch bringer en rekke fordeler til hagen din jord. Det bidrar til å redusere veksten av ugress på jorda, og det hjelper også på å beholde vannet at jord trenger. Det hjelper også på å kontrollere eller å opprettholde temperaturen i jorda, noe som gjør det bedre for plantene å vokse. Når du kommer til mulch en hage, er det viktig å følge noen enkle trinn for å gjøre det riktig.

  • Identifisere hva slags mulch som du vil bruke. Mulch har forskjellige typer. Gress, blader, maiskolber, tre aske, ert grus, og så støv er bare noen få eksempler på mulch som du finner rundt huset. Du kan også kjøpe noen mulch fra noen butikker. Det er viktig å velge hva mulch å bruke siden hver type mulch har sine egne fordeler for ulike typer hager.
  • Sjekk sesongen. Du kan prøve bioklipp hele året, men det er viktig å tenke på sesongen for å vite hvor mye mulch du bør bruke og hva slags mulch å bruke. For varme årstider, det er varmt vær mulch og for kalde årstider, det er kaldt vær mulch.
  • Bestemme hvor mye mulch til å søke. Når bioklipp hagen din, er det best å ta med så mye rot soner som du kan. Hvis du bor i et varmt område, vil 1-2 inches av mulch være nok til å opprettholde fuktigheten i jorda og for å beskytte den mot solen. For kalde områder, bruker tykkere mulch. Du kan gå så dypt som 4 inches eller mer siden den kalde miljøet er hardere enn de varme omgivelsene.
  • Ikke legg mulch på plantene dine. Aldri la mulch å komme i kontakt med stammen eller bark av plantene dine. Det er best å la omtrent en tomme av plass mellom stammen og mulch å la planten til å vokse. Når mulch treffer bark eller stammen, kan det føre til nedbrytning av bark eller stammen forårsaker plantene dine til å dø lett.

Å vite hvordan du mulch hagen din er veldig viktig det er derfor det er best å holde disse tingene i tankene neste gang du prøver å mulch hagen din. Husk at noen planter er ganske følsom som er grunnen til at de trenger ekstra omsorg. Det er derfor hvis du ønsker å holde hagen sunn og vakker, sørg for å mulch hagen din riktig.