E2r

Hvordan bygge en mygg felle

Mygg, også kjent som frukt fluer, er plagsomt lite insekter som gjør sine hjem nær råtnende materiale. De er spesielt tiltrukket av plante jord, rotting frukt og vask avløp, og de foretrekker å legge eggene sine i fuktig plante jord. Selvfølgelig er det visse ting du kan gjøre for å unngå et angrep av mygg, for eksempel å bli kvitt råtne frukt og holde anlegget jorda tørke mellom vanning, men myggen vil fortsatt gjøre veien inn i ditt hjem. For å bli kvitt disse pesky skapninger, vil du trenger for å bygge en mygg felle.

Først må du finne en glasskrukke i ditt hjem

Først må du finne en glasskrukke i ditt hjem. Ta av lokket og vask glasset med varmt vann og såpe. Den ideelle glasskrukke vil ha en stor åpning, men enhver jar vil gjøre. Neste, må du plante noe av interesse for myggen i bunnen av glasset jar. Hell flere spiseskjeer av eple cider eddik eller hvit eddik i bunnen av mygg felle.

Hvordan bygge en mygg felle. Først må du finne en glasskrukke i ditt hjem.
Hvordan bygge en mygg felle. Først må du finne en glasskrukke i ditt hjem.

Deretter kutte ut to stykker av saran vikle å passe over åpningen av glasskrukke. Plasser saran vikle over myggen felle og fest den med en gummistrikk. Kontroller at Saran vikle er så stramt som kan være, som gnats kan lett unnslippe fra fellen. Bruker noe lite og skarp, som en gaffel eller tannpirker, pirke hull i Saran vikle. Du ønsker å rote hullene sporadisk i Saran vikle slik at de ikke er for nær hverandre.

Nå som du har bygget en mygg felle, er det ideelle stedet for å sette den der myggen er infesting huset. Gnats vil bli tiltrukket av lukten av cider og trer gjennom hullene på saran brytes. For å holde myggen felle frisk, tilsett en teskje av fersk eddik hver dagene.

Selv om mindre attraktive, er en annen måte å bygge en mygg felle ved hjelp av en tom brusflaske. Som med glasset, vaske det ut med varmt vann og såpe. Deretter kuttet flasken i to deler ved hjelp saks. Bunndelen bør være ca 2 til 3 inches større enn toppstykket. Istedenfor å bruke eplecider eddik som våpenet, plante en stykke gammelt frukt på bunnen av brus flaske.

Ta den øverste delen av brus flaske og snu den opp ned

Ta den øverste delen av brus flaske og snu den opp ned.
Ta den øverste delen av brus flaske og snu den opp ned.

Ta den øverste delen av brus flaske og snu den opp ned, setter det inn i bunnen av brus flaske og feste det på plass. Bruke solid tape, forsegle de to flaskene sammen slik at det ikke er noen åpninger mellom de to flasker. Dette er hvor myggen prøver å flykte fra, så det er viktig å forsegle riktig. Halsen på flasken er der myggen vil fly inn i myggen felle, men sjelden fly tilbake ut av.