E2r

Hvordan velge den beste agn for en musefelle

En musefelle er ikke så effektiv hvis du bruker feil agn

En musefelle er ikke så effektiv hvis du bruker feil agn. Mange mennesker fortsatt bruke ost som agn, men ost fungerer ikke alltid. Du kan bruke ulike typer matvarer som har et høyt aroma for å lokke mus til musefelle. Du må kanskje teste ulike matvarer for å vite hva musene egentlig ønsker.

Her er noen av de beste agn for å bruke for en musefelle:

Hvordan velge den beste agn for en musefelle. Mat på klebrig papir.
Hvordan velge den beste agn for en musefelle. Mat på klebrig papir.
  1. Vanilje ekstrakt. Vanilje ekstrakt er et effektivt verktøy til bruk som agn en mus felle eller en rottefelle. Hva du må gjøre er å få en bomullsdott og legg ca 02:58 dråper vanilje ekstrakt på bomullsdott. Plasser bomullsdott i et område på musen fellen som helt sikkert vil fange mus. Vanilje ekstrakt fungerer som et utmerket agn som det avgir en sterk aroma som tiltrekker rotter og mus. Dette fungerer ikke bra med ekorn feller og muldvarp feller som disse dyrene er tiltrukket av ulike matvarer.
  2. Mat på klebrig papir. Hvis du ikke ønsker å skade musen og fange den på en human måte, er den beste tingen for deg å bruke klissete papir. Plasser karameller eller sjokolade sirup på den klebrige papiret til å fungere som et agn for musen. Du er sikker på å fange mus og holde den i live. Denne metoden er ikke like ideelt for mus kontroll så er det fortsatt en sjanse for at musen kan unnslippe klebrig papir.
  3. Peanøttsmør. Mange mennesker er enige om at peanøttsmør er det beste agnet som skal brukes til en mus felle. Mus er sagt å være tiltrukket av matvarer som inneholder fett, korn og søtsaker. Peanøttsmør er det beste valget av mat som har alle disse kvalitetene. Du må velge peanøttsmør som ikke vil slå rennende når utelatt i lang tid. Det anbefales å bruke merkede peanøttsmør. Den beste tingen å gjøre er å sette en liten beholder med peanøttsmør på området der musene vanligvis passere. La peanøttsmør i dette området for et par dager uten musen fellen. Musen vil venne seg til peanøttsmør, og vil komme tilbake til det. Etter noen dager, kan du DAB peanøttsmør på musen fellen og sette den i samme område for å kunne fange mus.

Dette er de beste agn for å bruke for en musefelle

Dette er de beste agn for å bruke for en musefelle. Noen baits kan fungere bedre enn andre. Du må kanskje prøve forskjellige agn for å se hva musene i hjemmet ditt er tiltrukket av. Baits kan arbeide på så lite som et par minutter, eller det kan være dager før du fange din første musen. Hvis det er en mus angrep i huset ditt, må du kanskje vurdere å ringe en Exterminator stedet for å bruke musefeller som mus formere raskt og musefeller kan ta bare noen få mus.