E2r

Hvordan vise antikke klokker

Gratulerer på å finne den perfekte antikk klokke

Gratulerer på å finne den perfekte antikk klokke! Nå må du finne et spektakulært sted å vise frem den nye timepiece. Emisjonen avhenger av stilen din nye oppkjøp. Å avgjøre hvilke av disse metodene for å bruke må du vite hvilken kategori din gammeldags klokke tilhører i. De tre forskjellige måter å vise antikke klokker står, montert på veggen, og til slutt ordnet på et møbel.

Bestefar og bestemor Klokker er den type antikke klokker som vises stående. Disse er frittstående klokker som skal bli vist frem enten i et hjørne eller innenfor sin egen plass. Det fine med disse fremstående klokker er deres sak, derfor vil du vil at klokken skal være det sentrale punktet i rommet. For å sikre at dette skjer ikke roter området rundt den antikvariske klokke med knickknacks eller andre dekorasjoner. Dette vil sikre at den fantastiske håndverk av den klassiske timepiece vil bli verdsatt. Hvis du vurderer belysning alternativer du kanskje bestemt seg for å kaste en spot lys mot din antikk klokke. Lyset er fantastisk måte å plukke opp den elegante utformingen av gammeldags klokke.

Ved visning av en antikk veggur du må først finne ut hvor du ønsker å plassere antikvert timepiece. Ta under hensyn til innredning av hvert rom og veggplass du trenger til din vintage klokke. Noen klassiske vegg-klokker er av betydelig vekt så vær forsiktig så du ikke plassere dem hvor de kan dominere plass, eller forskyve balansen til rommet ditt. En flott måte å vurdere det beste stedet å vise gammeldags klokke er å se i en katalog for produksjon etiketten av antikke klokke. Ofte disse bøkene vil henspille på stedet at arvestykke klokke ble utpekt for plassering. Dette registeret fungerer som å støtte deg i din beslutningsprosess, ikke føler at du må følge den opprinnelige hensikten med produsenten. Tildelingen av antikke klokken er utelukkende etter ditt skjønn.

Hvordan vise antikke klokker. Gratulerer på å finne den perfekte antikk klokke.
Hvordan vise antikke klokker. Gratulerer på å finne den perfekte antikk klokke.

Vintage klokker som er best vises på møbler er mantelen klokker som jubileum klokker eller andre diverse mindre ur. De er perfekte for plassering på bokhyller, kapper, underholdning sentre, vegg hyller, kommoder, eller kaffebord. Du kan kjøpe tre eller metall står for den antikke klokken for å hvile på. De står er svært dekorative og kommer i en rekke farger og design. Selvfølgelig, hvis du har barn denne type arvestykke klokke er best holdes utenfor rekkevidde for å unngå eventuelle skader. En kuriositeter er en fin måte å vise frem disse klassiske klokker og sikre deres sikkerhet. Dette alternativet for visning vil også tilby deg muligheten til å kjøpe ekstra antikverte mantelen klokker for å legge til samlingen din.