E2r

Hvordan velge en gressklipper for din eiendom

Holde plenen ser bra og frisk vil avhenge i stor grad av hvilken type verktøy som du bruker til å trimme gresset. Selv om det er nok av gressklippere tilgjengelig i markedet, ikke alle av dem er egnet for hver type plen. Her er hvordan du kan velge en gressklipper som vil fungere for din eiendom.

Hvordan velge en gressklipper for din eiendom. Størrelsen på plenen.
Hvordan velge en gressklipper for din eiendom. Størrelsen på plenen.
  1. Størrelsen på plenen. Den første faktoren som du må vurdere er størrelsen på din eiendom. For svært små plener, vil det være nok for deg å bruke automatiske gressklippere som bare trenger din Trykk og bli drevet. Dette er litt vanskeligere å betjene enn gass eller elektrisitet drevet gressklippere, men forskjellen vil vanligvis ikke være mye siden du bare ta svært kort tid å klippe plenen. På den annen side, gass og elektrisitet drevne gressklippere fungerer utmerket for større plener.
  2. Type gress. Den type gress som vokser i plenen din vil også bestemme hvilken type gressklipper. For eksempel vil Bermuda gress vanligvis trenger å bli trimmet til ca to inches av høyde. Ikke alle gressklippere vil trimme ned til de nøyaktige spesifikasjonene for denne type gress, og de fleste med Bermuda gress vil velge en gass drevet gressklipper, som har funksjoner som lar deg justere høyden på bladet slik at du kan klippe gresset i ulike størrelser. For noen mennesker, håndholdte gass-gressklipper fungerer best fordi den håndholdte gress cutter kan brukes til svært presis gress skjæring. Men, dette er vanligvis vanskelig å operere for folk som aldri har håndtert enheten før.
  3. Push snelle klipperen. Du kan også vurdere å bruke en push snelle klipperen hvis du har mindre plener. Disse er drevet av push, og har vanligvis en unmoving kniven over som er en sirkulær blad som roterer mens du skyver klipperen.
  4. Bioklipper. Hvis du ikke ønsker å bli plaget med gresset som du klipper plenen, kan du forvandle glasset gresset i mulch akkurat som du klippe gresset med en bioklipper. En av fordelene med bioklipper er dens økologiske vennlighet, som vil tillate deg å gjødsle jorda med gresset mens du trimmer plenen.
  5. Gass eller elektrisk roterende gressklipper. For større plener, på den andre, gass eller elektrisk roterende gressklippere er de beste alternativene. Disse er veldig enkle å betjene, og har innstillinger som gjør at du kan justere høyden på knivene. Disse vil også være nyttig for plener som har gress, hvis bladene er bøyd, som noen gress stanser vil gå glipp av.
  6. Riding klipperen. Til slutt kan du bruke en ridetur klipperen hvis eiendommen er svært store. Disse gressklippere er den enkleste å bruke, siden du kan sitte på enheten som du klipper plenen. Ridere er vanligvis best for kommersielle eiendommer med vidstrakte plener.

Med kunnskap om riktig type gressklipper til bruk for akkurat din type eiendom, noe som gjør klippingen jobben enkel er mulig.